Hanady RR -> RE: Nesquik, Kras expres... (27.12.2011 23:21:09)
|
prenešeni postovi IZVORNA PORUKA: lira drage moje mame hitno trebam savjet....beba mi cio dan nije htjela piti mlijeko pa sam mislila da li joj mogu u mlijeko staviti malo kakoa(onaj obicni za kolace,jer mi je samo on trenutno pri ruci)...stavljala sam joj keksa ali ne,nece...beba je stara 6 mj...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: zeze Ja svojoj stavim kockicu cokolade mlijecne ili za kuhanje, a nekad i kasikicu cokolina. Nije ni moja htjela nikako mlijeko, a sad je obavezno pred spavanje. [/quo te] IZVORNA PORUKA: Galicia Kakao. I koliko znam ni slucajno obicni kakao tako maloj bebici. IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: lira drage moje mame hitno trebam savjet....beba mi cio dan nije htjela piti mlijeko pa sam mislila da li joj mogu u mlijeko staviti malo kakoa(onaj obicni za kolace,jer mi je samo on trenutno pri ruci)...stavljala sam joj keksa ali ne,nece...beba je stara 6 mj...[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Koje mlijeko dajes bebi, pretpostavljam da ne dojis pa zato pitam. Dajes li joj AD ili mozda obicno? Ja u mlijeko nisam nikad stavljala nista, ali kako sam upratila neke zene stavljaju u ad pahuljice. Taj kakao je gorak, pa bi vjerovatno morala dodati i secer, a to mi bas nije za bebu od 6 mjeseci. IZVORNA PORUKA: lira pa ne znam on mi je na kraju pao na pemet... IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Beba od 6 mjeseci bi trebala od mlijekčnih proizvoda dobiti isključivo ili majčino mlijeko ili adaptiranu formulu. Kakvo mlijeko ti pokušavaš dati bebi i zašto?
|
|
|
|