Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Boga mi nisu mali,kad mogu skoro sve ostalo sad jesti,mogu i to Said bas uziva,ali mu je ne dajem cesto,ponekad samo A Sead je od 4.mj. jeo tu hapu(plazma i mlijeko) zbog raznoraznih razloga Masallah,sad momak ipo
Ovdje u DM-u, pa predpostavljam da onda i u BiH, ima keks koli se zove Plasmon, italijanskog proizvođača, u narandžastom pakovanju. Postoji verzija bez i sa glutenom. Ona bez se preporučuje bebama od 4, a sa od 6 mjeseci... Pa, eto, možeš to probati, ako se već ne usudjujes plazmu dati.
drage moje mame hitno trebam savjet....beba mi cio dan nije htjela piti mlijeko pa sam mislila da li joj mogu u mlijeko staviti malo kakoa(onaj obicni za kolace,jer mi je samo on trenutno pri ruci)...stavljala sam joj keksa ali ne,nece...beba je stara 6 mj...
IZVORNA PORUKA: zeze
Ja svojoj stavim kockicu cokolade mlijecne ili za kuhanje, a nekad i kasikicu cokolina. Nije ni moja htjela nikako mlijeko, a sad je obavezno pred spavanje.
[/quo te]
IZVORNA PORUKA: Galicia
Kakao. I koliko znam ni slucajno obicni kakao tako maloj bebici.
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: lira
drage moje mame hitno trebam savjet....beba mi cio dan nije htjela piti mlijeko pa sam mislila da li joj mogu u mlijeko staviti malo kakoa(onaj obicni za kolace,jer mi je samo on trenutno pri ruci)...stavljala sam joj keksa ali ne,nece...beba je stara 6 mj...
Koje mlijeko dajes bebi, pretpostavljam da ne dojis pa zato pitam. Dajes li joj AD ili mozda obicno? Ja u mlijeko nisam nikad stavljala nista, ali kako sam upratila neke zene stavljaju u ad pahuljice. Taj kakao je gorak, pa bi vjerovatno morala dodati i secer, a to mi bas nije za bebu od 6 mjeseci.
IZVORNA PORUKA: lira
pa ne znam on mi je na kraju pao na pemet...
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Beba od 6 mjeseci bi trebala od mlijekčnih proizvoda dobiti isključivo ili majčino mlijeko ili adaptiranu formulu. Kakvo mlijeko ti pokušavaš dati bebi i zašto?
IZVORNA PORUKA: Ajnica Bebica ima 7 mj i jako malo pije mlijeka,medjutim danas sam joj ubacila u mlijeko malo neskvika i sve je popila.Dali mi je to losa navika.Usput da kazem bebica je vec presla na kaskicu od voca,povrca i mesa sve jede.Pozzz svim mamama.