M kao Mama -> RE: . . kako vasa beba jede ? (9.3.2008 13:00:18)
|
Draga MAYA-SA ne znam šta bi moglo biti po srijedi pa tvoja bebica ne želi da ručka aptamil, i kod mene je bila potpuno ista situacija kao i kod tebe, Lajla je počela da pije aptamila sa nepuna dva mjeseca i vjeruj mi da se odhranila na njemu, s tim da sam joj sa tri mjeseca dala da proba bananu i monte i od tada su u ljubavi, a malo kasnije i supu sam joj počela davati. Sa četitri mjeseca jela je vodu od graha, danas je premašala, sada će joj 14 mjeseci i ma oko 12 kg, dobra je i zdrava beba, jede sve bogu hvala, mada sam i ja imala isti problem prije nekih dva mjeseca kada sam joj pokušala dati nestle adaptirano mlijeko, ona ga nije htjela ni pogledati, i onda smo se opet prebacili na aptamil. sada više ne pije aptamil, jednostavno jer je preskup, mada uvijek imam po jednu kutijurezervnu, naveče pred spavanje pije obično mlijeko, ja kupujem alposko i stavim joj nestle kakao, i ona se davi sa tim, ujutro jede čokolino, zatim ide vočni obrok, pa ručak slani obrok, onda nešto zasladi, naravno dajem joj i sok i vodu, helem zadovoljno sam. Posavjetuj se sa pedijatrom ili joj jednostavno promjeni mlijeko, mada je aptamil najbolji za djecu, ali kao neće ne možeš je nazor natjerati.
|
|
|
|