Lulu_08 -> RE: Nevjera (17.2.2011 21:16:43)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Mirkica meni licno je normalna doza ljubomore OK i podrazumjeva se , npr. sada idem gradom i vidim muza sjedi s nekom zenom negdje u kaficu normalno da mi nebi bilo svejedeno , nebi ni prisla da pravim scene (sebe nebi ponizila ni zasto na svijetu) ali mi nebi bilo svejedno, i normalno da bi ga pitala (na samo) ko je i sta je i trazila objasnjenje , jer moj muz je dobar muz ali nije SVETAC niti je od jedne od vas muz svetac bez obzira sto pojedine hoce da ga tako prezentuju ja nekako ne volim te izmisljenje svetce. Eh sada ja se puno n e zamaram s time sta bi kad bi (to je ludilo) ali kao sto rekoh da kad bi nesto primjetila da bi reagovala jer mi ne bi bilo svejedno , i da slazem se da ima vise vrsta prevare i vara se i cesto iako se partner voli, posebno muskarci koji vecina nebi ostavili suprugu ni zasto na svijetu a ipak je varaju. I da dodam ako je zena ljubomorna , malo , vise i puno :) ne znaci da je manje vrijedna nego ona koja to nije nikako . mene da mm prevari, ne bi u meni izazvao osjecaj ljubomore vec razocarenja i gadosti. ne bih bila u stanju vise da ga gledam...a da ga vidim da sjedi s nekom zenom, meni bi prvo groz glavu proslo da je neka drugarica, poznanica, itd,... prisla bih normalno i pozdravila se, ne bi me uopce uhvatila neka ljubomora... Posto sam nekako malo mazohista, volim sebe 's vremena na vrijeme patiti, ponekad razmisljam sta bih uradila kada bih otkrila da mm ima aferu, ali onu istinsku ljubavnu, da voli drugu zenu. Covjece suze mi teku same od sebe samo na pomisao da on moze voliti drugu osim mene. I onda se saberem, i okrenem misli i molim Boga da nam ljubav i vjernost ne prestanu trajati....
|
|
|
|