teacher75 -> RE: Vodopad-Kravica (31.7.2013 8:52:10)
|
Anti reklama za etno selo Raj u raju kod celebica. kao prvo, traze 5 km ulaz- konzumaciju na jedno pice koji su uredno htjeli i alanu naplatiti (a selo jos nije u potpunosti izgradjeno i radovi na sve strane). na kraju se umalo ne posvadjah s njima jer kao ne placaju ulaz samo djeca u kolicima. rekoh: sad cu ja u auto po kolicauser posted image na kraju platismo 15 km nas troje. hocemo da jedemo kad na meniju nema nista ispod 15 km, znaci nema pure, ustipaka, graha i slicnog vec samo riba, snicle, bitek, i tako to. kafa 3 km! narucim oradu 18km i dodje mi polu ziva- pojela je pola i ostatak se ne moze skinuti sa kostiju. kad je konobarica dosla i pitala jel sve ok, rekla sam joj da je riba bila ziva sto je mogla vidjeti i na tanjiru a ona na to rece da nije to do nje i uredno sve naplati bez izvinjenja. spavanje tamo je 50 eura za dvije osobe u onim kucicama. uglavnom, ostali smo sat vremena, islikali se (lijepo izgleda ono sto su do sad napravili), potrosismo vise od 50 km, nit se najeli nit se napili...
|
|
|
|