canim -> RE: tjelesna temperatura ispod 36 C (2.12.2012 8:46:20)
|
IZVORNA PORUKA: maki33 puno vam hvala na podrsci u nasim najtezim trenutcima,na vasim misljenjima i savjetima ....Evo mojoj maloj jucer vadili krv,urin smo odnijeli(on je sve ok).Nakon vađenja krvi -par minuta ,mala mi se onesvijesti.jojj mala sva poblijedila.evo danas kaze doktorica povisena sedimentacija isto kao i 15.10 nalaz -- 56 .leukociti snizeni 2.6 a to kaze vjerojatno radi manjka zeljeza,a SE radi virisnog oboljenja,vrtic i to...Je Canim popravilo se stanje nakon zadnje doze sumameda,ali neznam sto dalje...dosta mi je tih antibiotika,vtrica i svega,raznih iskustva slusam o vrticima i ovo je njoj treci puta za mjesec dana da se razbolila i sve do 40 temperatura...neznam doktorica kaze da je uzmem mozda iz vrtica na mjesec i pol pa da vidimo kako ce bit,inace danas joj dala Feropip sirup za zeljezo...vidim mnogi po forumu pisu da za sedimentaciju nikad neznas zapravo sto se krije,pa se bolje treba napravit CRP...pozz veliki i malenom Zlaji Aaaa onesevjestila se [sm=smiley13.gif] dusa mala, vjerovatno od anemije, manjak zeljeza i to, nama je pedijatar za zeljezo preporucio feroglobin sirup, on pored zeljeze poboljsava i kompletnu krvnu sliku, samo treba da se pije duze vremena. Probaj vikendom da je vodis na planinu, planinski zrak je super za djecu, sa hranom mozda da joj dajes vise teletine, dzigerice, uglavnom crveno meso je dobro za zeljezo, spinat, kopriva, cvekla, mrkva, borovnica.
|
|
|
|