Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja vec duzi vrijeme ...hm mozda je to i godina dana kako kroz igru radim boje s Asjom ali ona isto ko ribica ...3 sekunde zapamti i zaboravi...
neki dan se igramo s njom MM i ja...nas dvoje sjedimo u trpezariji i kazemo joj da nam donese kockicu i kaze koje je boje ...ode ona u dnevni boravak i donese kockicu i kaze ljuubiiicastaaa... MM i ja u cudu , jer zna boju koju s njom ne radimo.... kazemo joj da opet donese neku drugu ...a ona donese narandzastu i kaze: naarraandzasta .... nas dvoje vec sretni jer je narandzasta zadnja boja koju smo joj uveli.... pa opet kazemo ajd opet... u tom trenutku zvoni mi fiksni i ja krenem za njom u dnevni boravak kad tamo joj baka dodaje kockice i govori koja je boja....toliko o bojama ... a i bakama ....
al eto savladali smo nekako crvenu, zelenu i plavu.... zuta jos zaskripi ...
Ja vas redovno citam ali nemam vremena da pisem,nazalost. Bila bih vam zahvalna kada biste i meni poslale link za ove interaktivne igrice od Vintu. Unaprijed hvala.
stavite u google i naćićete je lako za skinuti... super su... dijeca igraju i uče...i slova i brojeve i sabiranje i oduzimanje i o životinjama, boje ima baš svašta... dobar dio ove škole i prvoga i drugoga dijela moja starija cura već je ''prekucala'' al ima strpljenja u pravilima prilaska računaru od 45 minuta dnevno da seki pokaže sve i mlađa već polako upija ono što je njoj zanimljivo.
E ovako.... mislim da ja i moj mali Antonio - iako više nije mali,imamo problem ili smo bar krenuli prema problemu. Nije da je moje djete, ali je jako inteligentno, ali uz to i jako ljieno. Lijen je bio za porodit se, a kamo li tek sad. Heeehee. U razvoju ne zaostaje za ostalom djecom. Sve je radio, ustajo se na noge, okrećo i šta ja znam već i čak prohodao sa 13 i pol mjeseci, jedino mu je sjedenje trebalo malo duže za naučiti. On sad ima 2 godine i skoro 2 mjeseca i sve je u najboljem redu. Ali malo, po mojoj procjeni, smo mršavi. Ima 12 kg i 100 g. Te grame sa ponosom kažem,ipak napredujemo. Priča vrlo loše - a time i automatski ništa od brojeva, slova i boja ni ne zna. Zna reći koliko ima godina i pokaže prstima 2 i reće kako ga je volja dva. Kad bi ja treba djete počet učiti slovima, brojevima i drugim stvarima? Paula ima godinu i mjesec dana će ubrzo i mislim da bolje priča za te godine u usporedbi sa njim. Ali, veliki je problem što je kao prava gospođa. Neće da puže, ma ne trpi ruke, ma ništa samo bi hodala. A podignuti se još uvijek ne zna iz sjdećeg položaja. Pokušava, ali budući da je ljena i teška, ne uspjeva joj. Pomažite.
isti ti je i moj A. a stariji je od tvog 3 mjeseca ocigledno je sve to individualno Moj A. je jako spreta, brz...da kazem..."fizicki razvijen" ...ali zato prica, ucenje, paznja...koncentracija za bilo sta=0...samo ako je u pitanju muzika i ples...e tu ne dise
de mi s ejavi na Fb neće mi link na PP a na sve to zeza me i Fb ne mogu prva poslat poriku
ja lijepo napisha stavite u googlre mala škola 1 ili mala škola 2 dowload i naćete...napisha i d ami ne radi PP ne mogu prekopirati linkove u njega... ako hoćete javite s ena FB pa vam pošaljem linkove dok nađem na google...ja sma to skinula ima godina dana skoro
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
bananice draga...kršuš pravila foruma.... pa kao d aj nebih stavila zaboga d aje to dozvoljeno
evo i ja sma našla link jednog foruma obe jedna za drugom se skidaju...sad ću smjestit u čuvanje pa ako okoja hoće nel me na fb traži