Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imaj na umu da sam prvi put na kafici, i imala sam malo i tremu a vi se vec poznajete i mame ste pa ste imale zajednicke teme cekaj dok se i ja malo uklopim vidjeces me tek onda
e drage moje, ja se vise ni ne prijavljujem na ove kafe, sa ovim mojim nikad ne znam sta me ceka:))) jutros od 5 pa danas do pola 5 je derncio, i spava od tad. a mm radi bez radnog vremena pa ni na njega ne mogu racunati nego upratim ja vase dogovore pa ako stignem dobro i jest, ako ne, bit ce neki drugi put..
da ni manje ni vise nego FENOMENALNO ismijala sam se,cula koju pametnu,naruzila me ivona,ja naruzila lejlu ze , cula koji trac , koji problem,psovku sve sto treba za jednu fenomenalnu kaficu
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
ivona me ruzila zato sto pisem gluposti a ja lejlu zato sto se ...mah dodjes pa cujes show
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Žao mi što se nisam družila sa vama ali brate u 18 sati je prerano za one koji rade do 16:00, u ta doba tek ručamo.
Sanja,moras li svaki dan jesti? I ja sam par zalogaja uzela,dok sam se oblacila i trk na kaficu.
Meni je bilo lijepo sa hanumicama kao i svaki put Jucer sam se bas ismijala.Mislim da je okolini bila muka od nasih socnih pricica Bile smo i vrijedne-skupile smo lovu za jastucice i kartice,odredile blagajnika,ugrubo isplanirale rostiljadu u buducnosti...,ma svasta
Drugi put plesaseeeeeeeeeee se dogovorite bar u 19:00, tako mi se kafeniše sa vama ali zaista ne stignem. Izlazak u 17:45 bi značio da neću vidjeti Nedicu do povratka (budi se oko 17:30) a na poslu sam od 08 ujutru. A još gdje je tuširanje,obačenje, ručak, suđe od ručka.....
ivona me ruzila zato sto pisem gluposti a ja lejlu zato sto se ...mah dodjes pa cujes show
lulu zar jesi
ja to radim polahko i bezbolno vidis ni ne znads da sam te ruzila nisam ja ostrokondja ko sto vi mislite
glupaca sta ima i trazit ispod moje stolice...treba da zna da ako vec sjedi ispod necije stolice izabere nekoga ko je normalne kilaze a ne mene ......sama pala ,sama se ubila....hahahahaha
Jooj i meni je ostalo sudje od rucka,pa sam ga prala jutros do 2h Slijedeci put cemo svakako dogovoriti kasnije kafu,jer je jucer u 18h bilo prevruce.Sve je kriva ona Lejlash -zato i jeste odredjena za blagajnika
Ujutru ćemo krenuti, našlo bi se mjesto za ostaviti: Na portirnici kod mene na poslu, u prodavnici u mojoj zgradi, ili ti donesem negdje gdje ti budeš ujutru u 08:30. (valjda nisi u krevetu)
Dovoljno je sto si je zgazila,ne moras je jadnu i pojesti Nedi,dat cu ja za tebe,pa mi "dodjes"...Ali,pazi...,ako budes dugo izvan Ze,mogle bi kamate skociti
Mile moje, žao mi je što vam se nisam pridružila na kafici, a tako bih voljela da jesam! Sad imam jedno malo pile koje oduzima dosta vremena i još ne izlazimo! Nadam se idućem susretu! Ljubim vas