Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sta je sad?Nigdje nikoga Znate sta,Selena me sad toliko istrenirala vani...,da sam nazvala muza i rekla mu :"Slusaj me!Sad sam izvela vani ovo TVOJE dijete i ne pada mi na pamet da to ponovim!" Poludila sam!Mislim,uvijek trcim za njom i to mi je postalo normalno...,vec unaprijed znam da cu morati eksirati kafu i trk...,ali ovo danas je bas bilo grozno.Nesto je nervozna,nece da spava,da jede-mislim da nam se sprema novi zubic Helem,poenta ove price je da ja svoje dijete vjerovatno necu sutra povesti
ivona zar siu mislila da ces piti kafu kad ona prohoda...vidjela si onaj dan sta rade nase cure pripremi se na jos puno gore nego sada sto je!!!!!!!! (a bolje je tako nego da je pasivna beba koja samo sjedi nit je sta zanima niti zeli da hoda)
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Lulu,ja nisam pila kafu ni prije njenog hodanja i uvijek je bila trka frka s njom.Kada je bila skroz mala,nije htjela nikako u kolica-uvijek smo je nosali.Nikada nije imala onu fazu da sjedi mirno u kolicima ili bar u krilu.Cim je uzmes,moras hodati s njom. I da...,u pravu si ne bih voljela da je pasivna i da tupavo sjedi u kolicima,ali danas je bas uhvatio nekakav pasjaluk
Nego,jel ti dolazis sutra?Gdje cemo?Halooo,zene,gdje ste?Anushka,Lejlaze...haloooo!?
Lejla ne moze na net,pa mi je rekla da joj javim konacni dogovor,a mi nista nismo skontale ;o) Žana,pametna ideja-sutra u 18h u T-caffe-u bez djece Ja cu tako prenijeti Lejli,Baby i Maleckoj60
eh drage moje kako bih ja voljela da sam stigla u Bosnu, pa da sa vama idem na tu kaficu. i ako jos nisam mama, ali cu uskoro ponovo biti trudilica, voljela bih da vas sve tako fino upoznam. mozda kada ja dodjem bude opet neka kafica pa se i uopznamo.
Njoj treba oduzeti mobitel,ni za sta joj ne sluzi Selena i ja smo tri sata hodale i mi je zaspao u kolicima tu pred zgradom.Samo sam je ubacila u hodnik i trk za comp. Doci ce nam Baby,a mozda i Malecka60
eh drage moje kako bih ja voljela da sam stigla u Bosnu, pa da sa vama idem na tu kaficu. i ako jos nisam mama, ali cu uskoro ponovo biti trudilica, voljela bih da vas sve tako fino upoznam. mozda kada ja dodjem bude opet neka kafica pa se i uopznamo.
Pravit cemo mi maksuz kaficu za tebe Kada dolazis?
ja ne znam je li ona ali lici na nju...na slikama mi je mrsavija a ova mi je bucka. mada su okice iste a i bebica je preslatka kao i njena naomih. vidjeh je na pijaci pa onda gdje bila Bata kod pijace...sva aktivna zenica. haman i ona mene pogleda ali nismo nista rekle jedna drugoj definitivno nam treba znak za raspoznavanje
jel' sad zvanicno T-caffe mjesto sastanka i u 18:00?
Malenna27,sto joj se nisi javila? Tako smo se Kana i ja upoznale...Vidjela sam jedne prilike na ulici crnokosu trudnicu sa stomakom do zuba u bijeloj zimskoj jaknici i jednostavno se prolomilo iz mene "Kanooooo" Stvarno je bila ona...Imala sam srece A danas smo super haverice,a imamo u svojoj kratkoj zajednickoj istoriji hrpu izlazaka i jedno kumstvo RR rules
ma bila sam s kolegicom s posla a njoj nije bilo bas najbolje pa nisam... malo mi je falilo da viknem: Luluuuuu jesi to ti? ma jest ona sigurno vidjecu veceras na kafi...nego je li definitivno T-Caffe i 18:00?
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change