Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ja bih vam se vrlo rado pridruzila, da se upoznamo, ali mi taj dan idemo na bocu prvi put, pa pretpostavljam da ce beba biti nervozna, pa necu moci. ali ako nas iznenadi, i mi cemo vas iznenaditi
ja cu bez naomih,ovaj put zelim i ja da imam nesto od druzenja :)
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Ja sam za Staru carsiju,tacnije T-caffe(to je onaj prvi od Konjske cesme )...,tu imamo i prostora i hladovine,a djeca mogu trckarati.Znaci,mogle bismo se naci kod Bosanke. Nije lose ni u AIR-u zbog djece,ali ja se iz njega uvijek vracam extra prasnjava,jer Selena uziva da bude u onom pijesku
Ja sam za Staru carsiju,tacnije T-caffe(to je onaj prvi od Konjske cesme )...,tu imamo i prostora i hladovine,a djeca mogu trckarati.Znaci,mogle bismo se naci kod Bosanke. Nije lose ni u AIR-u zbog djece,ali ja se iz njega uvijek vracam extra prasnjava,jer Selena uziva da bude u onom pijesku
ja ako budem vodila dijete nemojte molim vas u t caffe jer mi se neda dizati i spustati naomih 109.343 x uz stepenice niz stepenice ivona sve si vidjela ne moram nista objasnjavati...air a nemoj pricat da hodas za selenom curica extra mirna i cijelo vrijeme je sjedila i slusala te
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
ustvari sjetila sam se da imam termin u cetvrtak dakle bez mene
Majo,Selena se samo dobro prodaje,a onaj dan me svekrva spasila...Da smo ostale jos malo,trcale bi mi sve za njom U AIR-u mi ne smeta samo pijesak,nego i onaj seljakluk ,ali sam predlozila to zbog djece. Ja cu onda jos razmisliti hocu li voditi Selenu Ako neces voditi Naomih,apelujem da idemo u Staru carsiju,jer nam je dole daleko daleko ljepse
Ako bude još djece zainteresovane - i ja bih povela Merjem da se malo izigra, a ona strašno voli djecu. Što se mene tiče može i u čaršiji- mada ja ne znam imena tih vaših kafića - odavno nemam vremena za njih ,nažalost
A gdje je taj AIR i šta je u njemu toliko zanimljivo? Ova moja strašno voli prljavštinu
A Nita, mogla si povesti i svoju Merjemicu ako ona voli da se igra sa manjom djecom jer moja voli starije curice
< Poruku je uredio lejlašh -- 21.7.2009 23:23:56 >
Hajd' ne kukaj,zivota ti ...i nemoj pricati da samo cetvrtkom mozes u setnju s muzem kad sam vas vidjela jucer Lijepo sam napisala T-caffe-prvi od Konjske cesme,a AIR ti je gore kod Lovackog
Hajd' ne kukaj,zivota ti ...i nemoj pricati da samo cetvrtkom mozes u setnju s muzem kad sam vas vidjela jucer Lijepo sam napisala T-caffe-prvi od Konjske cesme,a AIR ti je gore kod Lovackog
ma kome ti zivota ti...
Lulu,u AIR-u ima nekih klimaktericnih i nervoznih mama-malo mi je falilo da se jucer pobijem
joj znam i ja sam srela gore jednu stuhu cije mi je djete mlatilo moje a ona lagano razgovara sa nekom tukom slicnom sebi...kako vec rece malo mi falilo da je ne polijem po glavi pjeskom a kome je bona ovo za setnju sa muzem ? nist ne kontam jek ta mama imala cuku i kcerku sa sobom