bebbe RR -> RE: smjesna ili neobicna imena (19.7.2009 21:30:11)
|
IZVORNA PORUKA: senka kurt Da, da drage cure, moj sin se zove Sin. divan, miran, napredan, iz velike ljubavi rođen dječak. Zašto bi ga preimenovali u grijeh? Ne razumijem, samo zato što to možda zvuči kao grijeh na engleskom. Ma dajte, presmješno. On je Sin, smislili smo (ali ne i izmislili) to ime jer mi zvuči nježno, jer mi je prilično slavensko, jer mene tata i danas zove ... sine.... Znam da se može komentirati šta znači na engleskom ili na španskom, no, nemojte se zavaravati i mnoga imena koja danas Bošnjaci daju djeci nemaju na arapskom ili turskom baš krasne prijevode, pa... imena su ipak lijepa. Budite sretne. Pozdravčić Draga Senka Kurt, Ja sam ime tvog dječaka navela. Ne kao smiješno, već kao neobično. Rekla sam čak i da mi se na neki način sviđa, iako sam prvi put čula da se neko tako zove, da je zanimljivo, no, kako je ova tema uistinu nezahvalna, sada mi je žao što sam ime uopće ovdje ispostavila i zbog toga ti se, evo, javno, izvinjavam. Pusa za tvog divnog, mirnog, naprednog i iz velike ljubavi rođenog dječaka Sina! Pozdrav!
|
|
|
|