Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 12.8.2008 0:46:45
triplemama
Mamina cura neka si i ti postavila avatar da svi vide ljepoticu Henu
Nermina sve preporuke su većinom protiv nošenja naprijed u MT osim u buda položaju, zbog položaja kičme i zato što noge vise. Možeš ga nositi na leđima ili bočno kada bude spreman.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 3.9.2008 15:14:12
Happy
Ove su marame super... Prvi put vidim... Nisam u toku, tako da mi oprostite, gdje se mogu zbaviti i koliko koštaju? Imam još do poroda, ali bih mogla npr sestri uzeti
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 4.9.2008 1:09:17
triplemama
Evo mi se prijavljujemo u klub nosača MT-i i marama
1. mamina cura i Hena MT i sling 2. boogy woogy i Salahudin sling 3. triplemama i Emir MT i marama 4. sanelica i Denijal sling 5. Rozi i Damir sling 6. lulu i ? sling 7. mivica i ? ?
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 4.9.2008 9:19:14
rozi
Hehe, vidim da ste me upisale. Jos uvijek se znojimo kada se stavljamo u sling, ali jos malo kada budemo mogli vertikalno bice bolje. Taman na zimu pod jaknu :)
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 4.9.2008 16:06:02
mamina cura
Evo mi se prijavljujemo u klub nosača MT-i i marama
1. mamina cura i Hena MT i sling 2. boogy woogy i Salahudin sling 3. triplemama i Emir MT i marama 4. sanelica i Denijal sling 5. Rozi i Damir sling 6. lulu i Naomih sling 7. mivica i Bakir sling
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 4.9.2008 22:30:42
mamina cura
Opet ja
Nekoliko me je dana kopkalo kako nose djecu u slingu na ledjima i kako nisam nigdje nasla ja probala sama. Nije uoste tesko. Danas smo nas dvije pripremale iftar i naisao baba i odmah smo isfurale van da nas slika http://public.fotki.com/naidah/sling-marame/ od slike 11 pa dalje. Toliko sam se ufurala sa slingom da je MT totalno pao u zaborav i skuplja prasinu
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 4.9.2008 23:11:53
boogy woogy
Hahaha, odlicna ideja. Kad god bi nesto pravila u kuhinji, eto ti njega puze do mene i vrti mi se oko nogu, ovako cu i ja sutra probati. Valjda ce htjeti na ledja, znas da je onaj moj mahalac pravi mozda napravi belaj ako ne bude dobro vidio desavanja "pred golom"