Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2011 16:06:04
mamin cvjetić
Da se i ja malkice ukjučim na ovu temu mada vidim niko je odavno nije posjetio ali nema veze valjda će se neko javiti.Ja bih da postavim samo jedno pitanje ukoliko neko zna da mi odgovori pošto mi je puno jeftinije da sašijem slim i maramu interesujeme kakvo platno kupiti za to i gdje unaprijed hvala
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2011 17:21:28
muby
mamin cvjetic
za nosiljku je bitno da se koriste prirodni materijali ja sam svoj sling sila od pamucnog kepera dijagonalno tkanog (tako procitala na forumu i tako trazila u trgovini) pozeljno je sa dva lica, ni tanak ni debeo :)
i trebalo bi da ih ima u svakoj trgovini tekstilom
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 25.1.2011 22:40:51
ladyblue RR
ja sam sling naručila preko e-bay-a. ima kakvih poželite i nisu skupi. još nisam imala priliku da stavim bebu jer ne izlazimo zbog ove gripe a i ne znam kako će sve skupa izgledati jer je beba u skafanderu. jedva čekam ljepše vrijeme da je nosim..
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 26.1.2011 13:03:00
mamina cura
cijena pamuka je otisla... a iskreno ne znam da sam negdje i vidjela dobar pamuk... ... sad su prstenovi skoro 4$ a bili su 3,5$ po paru... i postarina je skocila... ludnica...
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:03:13
malena27 RR
mamina cura, ja bih tebi uputila jedan iskreni apel da svojim radovima usrecis jednu malu porodicu sa problemima. informacije na RR, evo LINK ovo je stvarno sevap....
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:23:33
mamina cura
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
mamina cura, ja bih tebi uputila jedan iskreni apel da svojim radovima usrecis jednu malu porodicu sa problemima. informacije na RR, evo LINK ovo je stvarno sevap....
Tek sam sad vidjela pre tuzno... Mislim da se ova beba nebi smjela nositi u nosiljkama, a ni platnene pelene nisu izbor na vecinu bh mama... Nadam se da barem mama doji? Radi li otac? Ne znam sta bi konkretno mogla sasiti za njega, djecije robice odavno nemam...
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:25:28
M kao Mama
Pa, mogla bi pelene poslati, to bi im koristilo itekako, otac ne radi, kiriju nisu platili već 4 mjeseca, a 5 KM može svaka od nas odvojiti za ovakve slučajeve. NAs 20 po 5 eto 100 KM,
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:28:25
mamina cura
E moja draga da samo znas kakve su neke mame... Morala bih znati da ce ih sigurno koristiti pa tek onda poslati. Veliki je to zahmet i trud da nekome stoje bezveze...
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:29:46
malena27 RR
mislim da bi tvoje pelene bile dobre... kad bi poslala po 2 para razlicitih velicina, to bi bilo super... pa ako hoce, neka koriste, ako nece... bar znas da si ucestvovala sa svojim proizvodima....
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:30:50
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: mamina cura
E moja draga da samo znas kakve su neke mame... Morala bih znati da ce ih sigurno koristiti pa tek onda poslati. Veliki je to zahmet i trud da nekome stoje bezveze...
nemoj tako, njima stvarno treba...ne rade ni majka ni otac, znaci primorani su da ih koriste...
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:38:13
mamina cura
Da hoce da koriste pa bilo koja mama koja nema, najjeftinije su tetra pelene. Tetra pelene se mogu naci po 1,5KM po kom. Takvih 10-tak komada (mogu sasiti u obliku krpica) i posaljem joj zastitne gacice i stvarno ce jako mnogo ustediti na pelenama uz malo veci trud. Ali samo moram znati da li ce da ih koristi.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:46:32
muby
Ne bih nikoga da branim ali ja sam shvatila da mamina cura nije rekla da je njoj zahmet vec da je koristenje tih pelena zahmet, tj iziskuje malo vise truda nego koristenje jednokratnih pelena
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 14:51:35
malena27 RR
cure, ko nema ni jednu marku da kupi pelene, nece puno birati sta ce koristiti i razmisljati da li ce biti zahmet za koristenje ili ne... ovaj par nema nikakva primanja, stoga nema ni puno izbora-moraju koristiti jer su, nazalost, u takvoj losoj finansijskoj situaciji... ja sam dala prijedlog, a mamina cura ako zeli, ucestvovace... ako ne, ne mora....niko ovdje nikoga ne tjera...
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.1.2011 15:11:43
Hanady RR
mamina cura je u pravu dali će oni znati i htjeti koristiti pelene...ali znam sigurno šta bi im trebalo...jer hladno je...tom dječaku dargom posebno...zamislite tu cirkulaciju...jedna lijepa naidina vrećica za spavanje Ili koji siperčić...lad počne da jede čvsrtu hranu tugo moja ...a hranit će ga na kašiku neko drugi do kraja života...siperčić bi bio idealan poklon za dječaka.
i na žalost majka nije uspjela sa dojenjem...daje mu domaće mlijeko...tako malome...kupite će mu tete sa RR adapriranog ....i crtanih filmova jer duša igračku ne može da drži