mamina cura -> RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling (27.12.2009 21:08:02)
|
IZVORNA PORUKA: aamra Ja se dvoumim za sling, da li kupiti ili ne s obzirom da se bebi ne moze nositi u skafanderu. Nama bi bas trebao za ovaj zimski period jer imamo mei tai, a jos je rano da se u njemu nosimo...ne znam sta da radim... Sling i skafander su nemoguca misija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a samo zbog materijala od kojeg prave skafander - pa prirodno klizi. Ako je beba premala za mei tai ( treba biti starija od 4-5,5mj) ja bih preporucila marame. Lijepo ih svezete oko sebe pa onda ubacite bebaca. Bebacu nogice mogu biti vani i unutra, podpora mu je marama i ne moze da klizi. Moze se montirati i preko i ispod jakne (ako imate dovoljno siroku jaknu da se zakopcate). Ja cu sutra ponijeti sva tri tipa nosiljki pa cu sve pokazati i demonstrirati na malim i velikim bebacima. Ja cu biti kod Lumpi igraone - tamo uvijek ima dosta prostora - i vodim Henu sa sobom. Valjda cemo se nekako prepoznati :)))) Vidimo se sutra u 11 sati ;)
|
|
|
|