mamina cura -> RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling (29.10.2009 20:31:38)
|
Nasla sam ovaj tekst: "Kada je najbolje vrijeme da krenete koristiti Mei Tai nosiljku reći će vam vaša beba samostalno se odižući ručicama od poda kada je prsima u ležećem položaju te zadržavajući taj položaj duže vrijeme. Važno je da bebi glava ne pada spontano i da je nije nužno neprestano pridržavati. To neka djeca mogu već sa 2 mjeseca, a neka dostignu sa 6 mj. Većina proizvođaća će reći 5-6 mjeseci, jer je to, zapravo, krajnja granica pri kojoj bi svako dijete, bez razvojnih smetnji, moralo imati kontrolu vratnih mišića, odnosno glave." Gornji dio vise sluzi kao zastita od vjetra, sunca kad je beba unutra. Trebao bi se moci preklopiti da beba moze da gleda van. Cini mi se kod tvog mt-a da je malo krut pri vrhu - a mozda se i varam. Ja licno nisam zurila jer sam imala sling - tako da sam je pocela nositi sa 5,5mj po preporuci moje pedijatrice :) Donji dio moje mt nosiljke je malo suzen jer sam primjetila da ako je presiroko ostavlja trag na nogama poslije nosenja sto mi se nije svidjalo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|