Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete 3.3.2011 8:58:02
Aida.G.
Drage moje forumasice, evo da vam se opet javim ali sa super vijestima. Jutros sam vidjela da sam trudna::)) ... Tablete su djelovale::)) Ne znam sta da vam vise napisem...idem danas kod doktora da vidim sta mi je dalje ciniti..ne znam da li cu nastaviti piti siofor--....ali uglavnom vam se javim... osjetila sam potrebu da vama javim ovu radosnu vijest..jer vase poruke su mi puno pomogle::))) hvala vam i cujemo se:)
RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete 3.3.2011 9:19:29
Zoe
Aida.G čestitke od Znam kako se osjećaš Tako mi je drago kad pročitam da je ova terapija još nekome pomogla, mislim da ćeš nastaviti sa Sioforom, bar sam ja nastavila, pila sam ga do puna 2 mj. trudnoće i onda stala, ali opet tvoj dr. će znati najbolje...
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete 3.3.2011 13:00:00
malena27 RR
Aida tako sam sretna radi tebe...imam dosta prijateljica sa istim problemom i nadam se da ce se uskoro javiti sa lijepim vijestima, sve zbog siofora Koliko sam upoznata, ne bi trebala odmah prekidati terapiju pa se malo posavjetuj sa svojim ginekologom...
RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete 3.3.2011 13:31:57
Zoe
IZVORNA PORUKA: Aida.G.
hvala puno...a jesi li imala ikakvih problema dok si pila te tablete?
Nikakvih problema, sve bilo uredu
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete 3.3.2011 14:57:41
palma
Mene zanima koliko ćesto treba kontrolisati tu inz. rezistenciju, jer meni je doktor Godinjak propisao siofor i ja pijem dva puta po 500mg, dvije godine ali nikad više nisam provjeravala...menstruacije su mi redovnije i smršala sam oko 7 kg, ali trudnoće još nema... trebam li kontrolisati opet ovu rezistenciju????
RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete 3.3.2011 18:39:35
srma
Draga Aida.G,cestitam, bas si me ohrabrila i obradovala lijepim vijestima jer i ja pijem siofor i nadam se . Mozes li mi rec kolko dugo vec pijes siofor, a kolko sam upratila pila si i klomifen??? Jesi li prije siofora imala neredovne cikluse? Ja pijem siofor 4 mjeseca ali mi se ciklusi jos nisu uredovali a trebali su
RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete 4.3.2011 14:45:57
Aida.G.
Draga Srma, ja ti siofor pijem neka 3-4mjeseca..a klomifen sam prosli mjesec pila 5 dana po jednu tabletu... imala sam uzasno neredovne cikluse...ali kako sam pocela piti siofor, smrsala sam i ciklusi su se ustabilili.....vjeruj mi da sam pila i onu macinu travu..Bog sami zna koliko sam je popila.Mislila sam da nikada necu ostati trudna..ali eto..izgleda je upalilo. Cujemo se jos.
RE: Inzulinska rezistencija i siofor tablete 5.3.2011 16:19:52
srma
Aida.G hvala na odgovoru . Ja siofor pijem vec pet mjeseci, i ja sam smrsala 11kila ali ciklus nisam dobila od 31.12 prosle godine a nisam trudna...doduse, kod mene je i prolaktin malo povecan al dr Velija smatra da to nije probelm .... sad cekam da dobijem pa da kontrolisem prolaktin...
jos jedno pitanje: jesi li ti prije siofora pila klomifen i kako si raegovala?? ja sa mjesecima pila klomifen 2x1 ali uvijek bi imala samo veci broj skroz sitnih folikula. Nadam se da je to bili zbog inz rezinstencije i da ce kod mene siofor pomoci klomifenu da djeluja
joj sorry sto te gnjavim al nemas pojma kolko si mi nade dala