Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Budimo podrska masoj mishki sin joj je u ... 13.7.2009 10:27:56
D_K
drago mi je da je maleni bolje - joj samo nek je sa vama i nije u bolnici - uff kad pomislim sva se najezim. necu nista duziti - sretno i javljaj nam se kad ugrabis.
RE: Budimo podrska masoj mishki sin joj je u ... 13.7.2009 16:24:59
lejlašh
Samo nek je maleni izašao iz bolnice, biće sve lakše. Nadam se da će brzo ozdraviti, duša draga, a tebi želim puno sabura i snage. Velika pusa od Merjem i Lejle
RE: Budimo podrska masoj mishki sin joj je u ... 14.9.2009 12:58:52
Leva
Mishka i ja sam tek sada vidjela ovu temu. Nadam se da je tvoja dusica dobro i da se vise nikada nece ponoviti posjete bolnici! Ljubi vas vasa Leva