Mya_81 RR -> RE: Lude misli (26.3.2010 8:45:57)
|
Ne znam je li normalo cure, ali meni svakojakvih misli proleti kroz glavu dok se druim s naim bebačem. Dok sjedim s njim u naručju ponekad mi proleti kroz glavu misao ta da mi isklizne iz ruku, padne na pod, udari od ćoak stolića, ta da se polica iznad srui ... i sl. Dok ga nosam pomislim ... ta da tepih isklizne pod nogama, ta ako se okliznem na parket kako ću se dočekati i hoću li pasti na bebu .... i slične budalatine. Da ne govorim o kolicima .... kad prozuji pored nas neko s automobilom, ja već razvijam u glavi scenarij kako odreagovati ako auto krene na nas i sl... To mi se to ne deava svakodnevno .... nego fakat s vremena na vrijeme proleti kroz glavu. Pa eto ne znam ..... gđa mi kae da nisam normalan, gdje ću tako ta misliti. Mozda tvoja gdja misli da nisi normalan, ali da budem iskrena malo me ovaj post smirio jer mi se glavom motaju apsolutno iste scene....na dnevnoj bazi mislim o njenom ispadanju iz ruku, onda da se spletem dok hodamo itd itd...sad znam da nisam jedina luda pa je to bar malo utjesno....inace, sve vise radim na sebi i na tome da tako ne razmisljam...naravno, opreza nikad dosta, ali sam misljenja da ovakve crne misli u svakom pogledu nisu bas dobre...
|
|
|
|