RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Zgode i nezgode

Poruka

animagical -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 21:02:02)

a bebe padaju...sve bebe...savij joj koljeno koji put pa ces vidjeti boli li je'

cicibanko, da nije sta cuclala, kakav keks jela, pa kao rastrljala jezik? [sm=zmeden.gif] nemam pojma sta bi moglo biti...ne boli je?

ciciban26 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 21:10:41)

Pa nije jela nista novo cime bi mogla iritirati jezik a cini mi se i da je ne boli. Normalno se ponasa,jede za 10 :). Ali me zabrinulo sta bi moglo biti [sm=zmeden.gif]

animagical -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 21:15:20)

e ne znam...jedino da ne trlja zubicima jezik, primjetila sam par puta da to A radi, kad god dobije novi zub...nesto ga trljka, pregleda...

ciciban26 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 21:19:35)

Sumnjam i da je to,ona ima samo dva gornja zubica cime bi mogla trljati ali ni oni nisu skroz nikli. Ovo je vece i okruglo,bas kao nacrtana fleka po sredini jezika.

Montenegrina88 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 21:20:31)

Ne boli je savijala sam pritisla itd ona nista evo sad spava,normalno dojila i sve to, plakala dok je nisam uzela u ruke posle se smijala mlatarala rukama i nogama malo jeste nervozna ali samo sto nisu nikli zubi ja sam crkla danas eto [sm=smiley19.gif] hvala vam za savete.

animagical -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 21:23:48)

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Sumnjam i da je to,ona ima samo dva gornja zubica cime bi mogla trljati ali ni oni nisu skroz nikli. Ovo je vece i okruglo,bas kao nacrtana fleka po sredini jezika.

probaj sama plaziti jezik i trljati, taman moze gornjim jedinicama[sm=smiley36.gif] kao da se sjecam da je to A radio kad su mu probijali ti zubi i kao da mu je i bio crven jezik,ali ne mogu da se sjetim oblika, je li bas bilo okruglo[sm=zmeden.gif] ako se nije ni opekla, ni jela nesto kiselo npr, ja bih za A nazvala dom zdravlja da pitam na tel...javi pliz ako sta saznas sta je[sm=smiley31.gif]

Dz3ni -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 21:33:10)

IZVORNA PORUKA: Montenegrina88

Ne boli je savijala sam pritisla itd ona nista evo sad spava,normalno dojila i sve to, plakala dok je nisam uzela u ruke posle se smijala mlatarala rukama i nogama malo jeste nervozna ali samo sto nisu nikli zubi ja sam crkla danas eto [sm=smiley19.gif] hvala vam za savete.

Znam taj šok, meni je E prošle sedmice pala sa kauča. Ja samo što sam otišla vrata otvoriti, još je podbočila jastukom "za svaki slučaj". Još mi nije jasno kako je završila na podu, ali znam da joj nije ništa bilo. Baš tako kako ti kažeš, plakala dok je nisam uzela, a mene sve presjeklo od straha. Skinula je odmah da vidim da se nije gdje udarila, ali nigdje nije bilo čak ni crveno. Sreća meni zaova bila tu (njoj sam išla otvoriti) te me podsjetila da smo svi bar jednom pali kao bebe. [sm=smiley1.gif]

ciciban26 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 21:33:44)

IZVORNA PORUKA: animagical

probaj sama plaziti jezik i trljati, taman moze gornjim jedinicama[sm=smiley36.gif] kao da se sjecam da je to A radio kad su mu probijali ti zubi i kao da mu je i bio crven jezik,ali ne mogu da se sjetim oblika, je li bas bilo okruglo[sm=zmeden.gif] ako se nije ni opekla, ni jela nesto kiselo npr, ja bih za A nazvala dom zdravlja da pitam na tel...javi pliz ako sta saznas sta je[sm=smiley31.gif]

Joj sad sam se plazila ispred ogledala i trljala jezik [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Svakako cu nazvati sutra i pitati za savjet. A i Sanasa nam je blizu pa bi mogli bris uraditi.
Hvala draga [sm=smiley31.gif]

Montenegrina88 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.12.2012 22:03:08)

IZVORNA PORUKA: ciciban26

IZVORNA PORUKA: animagical

Joj sad sam se plazila ispred ogledala i trljala jezik
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Svakako cu nazvati sutra i pitati za savjet. A i Sanasa nam je blizu pa bi mogli bris uraditi.
Hvala draga [sm=smiley31.gif]

Ja htela da se bacim sa kauca da vidim jel boli al ne mogu da stanem izmedju kauca i stola [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] prebrodicemo mi sve akobogda [sm=smiley27.gif]
Jedino me strah da ne bude sta sa koljenom kasnije,ma bojim se puno cega al sta cu.

Halimaa -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (22.12.2012 2:34:30)

Znate li šta je dobro za noćni kašalj? Evo dječak cijelu noć kašlje, prethodnu vrlo malo pa nisam paničarila, ali sam mi ga je toliko žao! Nema temp., malo slinica, vrtićkih, ali kašlje da te zaboli. U kući nemam ni luka ni sirupa za kašalj [sm=smiley13.gif] Imam sljez, kamilicu, med, čajeve i pekmez! Ima li neko savjet?

bebacha -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (22.12.2012 7:57:48)

znam da je sad kasno al za veceras obavezno pripremi panatus,nas je neku noc spasio

reallove -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 20:02:45)

Zenice help[sm=smiley19.gif]..Maloprije mi Ameen trazio puding cokoladni,prije nego sto sam otvorila,pogledala sam datum i dobar je..Otvorim,dam mu pola male kasicice i skontam da je pokvaren...i sta sad...sta da radim,hoce li mu smetatu..nije mi se nikad prije ovo desilo[sm=smiley19.gif]

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 20:04:34)

IZVORNA PORUKA: reallove

Zenice help[sm=smiley19.gif]..Maloprije mi Ameen trazio puding cokoladni,prije nego sto sam otvorila,pogledala sam datum i dobar je..Otvorim,dam mu pola male kasicice i skontam da je pokvaren...i sta sad...sta da radim,hoce li mu smetatu..nije mi se nikad prije ovo desilo[sm=smiley19.gif]

prvo količina koju si mu dala nije opasna uopće...
drugo ako je u roku kako si skontala da je kvaran...jel kiseo...znači uzvrištao ne brini...
tako mala količina neće mu ništa biti...

jasmin -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 20:05:53)

Ma jok bonicko,opusti se,to je neznatna kolicina da se imalo uzbunis.

MicoTico -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 20:10:01)

Ma ne brini. Tako mala količina ne može mu ništa.

Dida79 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 20:17:13)

Nista, idi djetetu kupi drugi ili mu napravi domaci :D

reallove -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 20:25:37)

Ma otvorila i pocela da mu dajem i vidim zelenu tackicu unutra,poceo se kvariti..Uzmem i bacim sve..Sreca pa mu nisam dala puno[sm=smiley19.gif]

reallove -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 20:28:00)

Hvala vam zenice puno[sm=smiley1.gif]

Dida79 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 20:28:10)

Ma otvorila i pocela da mu dajem i vidim zelenu tackicu unutra,poceo se kvariti..Uzmem i bacim sve..Sreca pa mu nisam dala puno[sm=smiley19.gif]

Neka ti bude nauka za ubuduce uvijek malo probaj prije nego sto das djetetu i nemas brige.

reallove -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 21:13:17)

IZVORNA PORUKA: Dida79

Neka ti bude nauka za ubuduce uvijek malo probaj prije nego sto das djetetu i nemas brige.

ma ne znam sta mi bi,uvijek sve probam prije nego sto mu dam,ali eto,omaklo se,nece vise,sigurno[sm=smiley1.gif]

felix -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 21:32:15)

rellove nebrigaj nece mu nista biti A je jednom pojeo monte citav a rok proso[sm=smiley36.gif] hb nista mu ne bi ..... jbga djete se docepalo dok sam se kupala otvorio frigic moze sam, dokuciti i pojeo ...

ma gora mi briga bila dobice upalu grla hladno pojo nego da ce mu biti nešto od pokvarenog monta kad hb nista ne bi na srecu

reallove -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (23.12.2012 21:40:48)

IZVORNA PORUKA: felix

rellove nebrigaj nece mu nista biti A je jednom pojeo monte citav a rok proso[sm=smiley36.gif] hb nista mu ne bi ..... jbga djete se docepalo dok sam se kupala otvorio frigic moze sam, dokuciti i pojeo ...

ma gora mi briga bila dobice upalu grla hladno pojo nego da ce mu biti nešto od pokvarenog monta kad hb nista ne bi na srecu

Eto i mi smo dobro prosli hB,a bila sam se prepala...pusa Anelku

Lana_ -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (6.1.2013 20:33:10)

beba će za 4 dana napuniti 6mj,isključivo doji,jučer i prekjučer je jela malo kašice...danas je oko 6h imala stolicu oskudnu al zelenu kao kivi..tada sam bila kod mame i krenuli kući i počela je da vrišti da smo je jedva smirili,kad smo došli smirila se,dojila,malo bljucnula i nakon pola sata dva puta povratila,u mlazu,povratila mi je na bijelu prostirku i svijetlo zeleno je što je prvo povratila..sada sam joj mjerila temp ima 37.7...imam li razloga za brigu baš se nešto bojim,trebam li u dr,evo zaspala mi je na rukama [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (6.1.2013 20:37:14)

lana kao prvo koju kašicu ste jeli jučer i preključer?

drugo...
temperatura jeli ispod pazuha ili u čmaru tolika...?

treće...
jeli vam ovo prva tura i bolest bilo koje vrste kod bebe?

Lana_ -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (6.1.2013 20:40:27)

od kruške,tek joj pošla davati..
temp ispod pazduha
jeste prvi put ima temp,nije bila bolesna od kad se rodila

dopisala sam da je zeleno svijetlo što je prvo povratila

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>