Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Molim vas hitno za savjet.. 11.12.2010 19:55:00
selina
IZVORNA PORUKA: puma
zene moje drage, help mi pliz... (joj engleskog majko moja) kupila sam Sabini one mafine, gotova smjesa samo da se umuti i ispece, ali mi kozica mala baci kutiju gdje pise recept sta jos dodati... molim vas ako znate govorite inace mi svu noc nece dati mira dok ih ne napravim... znam da ide jedno jaje a ostalo
draga ja ti neznam kako to ide ali idi na google ako znas kako se zovu ukucaj i naces upustvo....pusa za binu i malog
RE: Molim vas hitno za savjet.. 13.12.2010 20:22:03
Anoniman
Hitno mi treba savjet, moja malena pije pancef izmedju ostalog, ali njega pije u tri sata po danu, a uvece dr sirup, mahinalno veceras umjesto dr sirupa dam joj opet pancef, da li to moze biti opasno, please help
RE: Molim vas hitno za savjet.. 13.12.2010 20:25:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Hitno mi treba savjet, moja malena pije pancef izmedju ostalog, ali njega pije u tri sata po danu, a uvece dr sirup, mahinalno veceras umjesto dr sirupa dam joj opet pancef, da li to moze biti opasno, please help
joj ne znam jel Niina na forumu ona bi to znala a mi mozemo samo nagađati evo da dignem temu
RE: Molim vas hitno za savjet.. 13.12.2010 20:33:16
Hannan
Nisam bas sigurna, ali nekom logikom, ipak proslo je vise od 3h kako si dala pancef, ne znam na koliko ga pije, ali proslo je neko vrijeme, to se desilo samo jednom tako da mislim da nije toliko strasno.
RE: Molim vas hitno za savjet.. 13.12.2010 20:49:07
Anoniman
Zvala sam doktoricu, uh kamen mi sa srca pade. Kaze ne moze biti strasno opasno, samo se moze javiti proliv, ali i to u rijetkim situacijama jer je proslo 6h, ali zato da joj dajem sto vise tecnosti da to izmokri.
RE: Molim vas hitno za savjet.. 13.12.2010 20:49:52
Apotekarka
Nece joj nista biti ako sui joj davala do sad jogurt pokusaj joj i sad dati i sto vise tecnosti ja ko dijete bila kod bake i umjesto 4 x po pola tbl baka dala po 1,5 tbl pogresno procitala i zo 4 puta i doktor je rekao dapijem jogurt par dana i to je to
RE: Molim vas hitno za savjet.. 13.12.2010 23:31:48
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Zvala sam doktoricu, uh kamen mi sa srca pade. Kaze ne moze biti strasno opasno, samo se moze javiti proliv, ali i to u rijetkim situacijama jer je proslo 6h, ali zato da joj dajem sto vise tecnosti da to izmokri.
RE: Molim vas hitno za savjet.. 17.12.2010 13:13:48
veeseelaa
Hvala Megi ma malenu moram odvesti na kontrolu a i nalaze krvi i urina na uvid... a maloj se sad spava,pa kontam nek se naspava pa ću je voditi, al me strah da ne zakasnim valjda rade do 20 sati
RE: Molim vas hitno za savjet.. 18.12.2010 14:59:08
Medić*
Zna li neko koliko od otvaranja smije stajati sirup za djecu Baktrim, ptije tri mj maleni je kada smo bili u Sandzaku imao upaljeno grlo i dr mu propisao, nakon dva tri uzimanja upaljenost je prosla, sada bih mu ponovo dala jer malo teze guta i grlo se crveni, kutiju nemamo a stajao je u frizideru, nama jako pomaze baktrim i ima li ga ovdje u apotekama ne mogu izlaziti dok muz ne dodje. Hvala
RE: Molim vas hitno za savjet.. 18.12.2010 16:42:18
Anoniman
mila ja mislim da bi trebala kupiti novi baktrim.Eh da jos nesto zasto,mu dajes na svoju ruku mislim sto ga neodvedes kod dok.Sigurno da pomaze bakt.al ja nebi bas se tako usudila da uradim.Opet ti kako hoces
RE: Molim vas hitno za savjet.. 18.12.2010 16:49:02
Nunichi
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Zna li neko koliko od otvaranja smije stajati sirup za djecu Baktrim, ptije tri mj maleni je kada smo bili u Sandzaku imao upaljeno grlo i dr mu propisao, nakon dva tri uzimanja upaljenost je prosla, sada bih mu ponovo dala jer malo teze guta i grlo se crveni, kutiju nemamo a stajao je u frizideru, nama jako pomaze baktrim i ima li ga ovdje u apotekama ne mogu izlaziti dok muz ne dodje. Hvala
Nakon prvog otvaranja cuvati ga mozes 10 dana. Barem tako kazu upute za koristenje. I ima ga u svakoj apoteci. Brzo ozdravite!
RE: Molim vas hitno za savjet.. 18.12.2010 16:49:19
koka i po
IZVORNA PORUKA: medic slatki
ja znam da se baktrim daje za urinarne infekcije ne daji nista na svoju ruku a koliko antibiotik moze stajati APOTEKARKO javi se
RE: Molim vas hitno za savjet.. 18.12.2010 16:53:15
Anoniman
da vas pitamza savjet .Smijem li ja anela veceras kupati ili ne danas je dobio zadnju bocu zbog upale grla.Pa se nesto bojim ga kvasiti ....a i red je da ga pupam,sutra je sedmica kako se razbolio i kako sam ga kupala. Sta vi mislite???
RE: Molim vas hitno za savjet.. 18.12.2010 17:06:04
Mirkica
IZVORNA PORUKA: felix
da vas pitamza savjet .Smijem li ja anela veceras kupati ili ne danas je dobio zadnju bocu zbog upale grla.Pa se nesto bojim ga kvasiti ....a i red je da ga pupam,sutra je sedmica kako se razbolio i kako sam ga kupala. Sta vi mislite???
pa ako se malo dobro osjeca sto da ne