Medić* -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.3.2012 23:59:03)
|
IZVORNA PORUKA: reallove dr me pitao jeli povracao,nije povracao,pricao je samnom do bolnice i nazad,nije pospan,dr kaze da je uredu ali prvi put ima ranu,bojim se te rane,dao mu je lijekove ali tesko ga natjerati da popije,bojim se strasno,a bila sam kod njega,i nisam ga mogla sacuvati[sm=smiley19.gif] Draga nemoj toliko brinuti, razumijem da ti je tesko. Bili ste dr, rana je pod zavojem, imate lijekove propisane. Ako treba na zor i u snu ces mu dati. Moj maleni je imao 4 ili 5 konaca na celu, rana je bila strasna, pao je o stolu sa kreveta, rasjekao se, dr odmah zasili, popio paracetamol, jos nesto su mu dali ali se ne sjecam sta. Uglavnom dijete ti je mirno, ne povraca, mozda a sigurno bude nervozan jer mu smeta zavoj, sto je i normalno. Ja ranu od svog djecaka nisam smjela gledati, muz jedva, ali brzo je proslo i zaraslo. Tako daj mu da pije ono sto su dr propisali i vec ce sutra sve biti zaboravljeno a brzo ce i zarasti. Mi vise nemamio ni oziljka kako brzo prodje [sm=smiley1.gif] I da ne zaboravim, kada se vade konci nista ne boli, ama bas brzinski bude da ne mozes vjerovati [sm=smiley1.gif] Nemoj vise misliti na to, hBg dragom pa nije sta vise bilo.
|
|
|
|