RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Zgode i nezgode

Poruka

Emica_sa -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (1.12.2011 16:09:52)

izbaci omeksivac,ja ga nikako ne koristim

niki83 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (1.12.2011 16:16:47)

Skorpija, ja bih ljekaru, nikad ne znamo sta prdstavlj taj osip, jos ako ima i nekih drugih simptoma[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anoniman -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (1.12.2011 16:29:12)

Skorpija ako je koprivnjaca obavezno vodi doktoru posto ona zna "napasti" i disajne organe i nateći ždrijelo, ne bih da te prepadam ali za koprivnjacu se ide dr.

aya 05 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (1.12.2011 16:33:05)

Škorpija,kasikicu flonidana ili lostopa ako imas .Ako je bas po cijelom tijelu odvedi ljekaru,mozda treba dobiti i injekciju.

ziki -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:15:19)

Nemirka je ukocio vrat prije nekih sat vremena, place, vristi, kad zaboli mene boli koliko place. U hitnu nece plasi se a pedijatar ne radi popodne. Sta da mu radim da mu pomognem, stavila sam mu vuneni sal na vrat tu gdje ga boli, lezi ne mrda jer je bolan svaki pokret. Da li smijem nekom mazom da namazem, da li ineka od mama ima iskustva sa ovim

ziki -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:34:24)

Nemirka je ukocio vrat prije nekih sat vremena, place, vristi, kad zaboli mene boli koliko place. U hitnu nece plasi se a pedijatar ne radi popodne. Sta da mu radim da mu pomognem, stavila sam mu vuneni sal na vrat tu gdje ga boli, lezi ne mrda jer je bolan svaki pokret. Da li smijem nekom mazom da namazem, da li ineka od mama ima iskustva sa ovim

bas mi je hitno

koka i po -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:34:33)

moze li okrenuti glavu?
ovakvo ukljestenje moze biti nezgodno.moj I.ga je imao pa je primao injekcije u vrat [sm=smiley13.gif]
ja bih ti toplo preporucila da ga odvedes doktoru i to fizijatru.

bananica -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:40:52)

ja bih vec bila u hitnoj da sam na tvom mjestu

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:42:18)

IZVORNA PORUKA: bananica

ja bih vec bila u hitnoj da sam na tvom mjestu

isto[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:42:29)

daj mu ako imas sirup Ipubrufen obavezno  za bolove . A je tako bio zglob ugano pa isla na hitnu samu mu umotali i rekli da dajem ipub . za bolove taj citav dan dok ne popusti
a ti se javi dokt opet ...

ziki -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:48:58)

Glavu okrece al ga boli, tj svaki pkret glave tj vrata ga boli[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Boze dragi nemam pojma ni imali fizijatar ovdje ili u Tuzli

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:54:09)

ja sma sada zvala supruga fiziotarapeuta d apitam...ono što mi je rekao da mu odmah taj šal vuneni skineš sa vrata...ako je neki živac priklještio samo ćeš mu izazavati dodatnu bol...

on naravno svajetuje da se odmah id eu hitnu...
a pore toga d amu daš paracetamol da mu malo bol ublažiš i d amu objasniš da legne kako ga najamnje boli id rži taj položaj...

mada kaže da doktor treba to pogledati jer ipak je to dijete[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:56:09)

ziki, sa vratom se nije zajebavat...vodi ga odmah u hitnu

bananica -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 19:56:10)

draga, odi ti do hitne, oni ce najbolje znati sta da radis i naravno ako bude potrebe dalje vas uputiti
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Nunichi -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 20:00:42)

Ziki sigurno ce te uputiti na ortopediju ili fizijatriju.
Sinu moje kolegice, koji je generacija tvog sina, isto se desilo neki dan. Stavili su mu sancov okovratnik i brzo se smirio. I naravno nesto protiv bolova. Kroz par dana sve je bilo ok.

Sretno!

ziki -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 20:02:45)

Hvala zene, mm ode do apoteke da uzme sirup, lezi i gleda crtane i ne boli ga dok miruje jer je vrlo bucar i razdragan, sal ne dozvoljava da maknem jer ga valjda popusta. A hitna, uh imam grozna iskustva sa njima pa mi se bas i ne ide al evo malo cu ga propratit jos nekih pola sata dok se mm ne vrati pa put pod noge

bananica -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 20:13:36)

ziki, a kako mu se to desilo??

ziki -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 20:41:53)

Pokusavao da skine duksericu i nekako povukao, dok smo ga ja i mm gledali samo dijete poce da vristi. Uh Boze dragi, sad ga mm odvede na hitnu vristi zgrada se trese a od placa je dok sam ga komplet presvluka opet bio moak, jos samo da se prehladi i sta navuce na pluca, poludecu vise.

bananica -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 20:45:47)

a joj bas mi je zao

neka su oni otisli, za svaki slucaj, da budete mirniji

ziki -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 21:22:17)

Dosli su sa hitne, nagnijecio je misic, dali mu paracetamol i prepisali da namazamo konjski gel. Za 6 sati opet paracetamol protiv bolova. Hvala jos jednom na savjetima

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 21:24:53)

uh nemirko nemirko baš ti stoji nadimak...
da ga što manje boli[sm=smiley31.gif] i što prije prođe

Anoniman -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (2.12.2011 21:38:12)

IZVORNA PORUKA: ziki

Dosli su sa hitne, nagnijecio je misic, dali mu paracetamol i prepisali da namazamo konjski gel. Za 6 sati opet paracetamol protiv bolova. Hvala jos jednom na savjetima
proce sigurno kazem i ja sam tako slicno bilo nabelajila sa vragolastim anelom[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ...
Sutra ce biti abd ko nov vidjeces [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Nedi -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (3.12.2011 19:18:09)

ziki saljemo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] da sto prije prođe

de_de -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.12.2011 15:28:57)

Keno vec par dana cese guzu, ja sve mislila da posljedica tvrde stolice; medjutim sinoc kad sam ga presvlacila otkrila sam da ima djecije gliste. Na netu sam nasla savjet da mu guzu namazem medom, sto sam i uradila. Jutros smo ga odveli na hitnu, oni su nas samo vratili kuci, a doktor je rekao slijedece: ma nije to nista, necu mu sad nista davat, mora izvaditi nalaze, pa tek onda lijekove da dobije. Znaci tek sutra mozemo otici pedijatru, pa onda po uputnicu za nalaze, pa cekati rezultate, pa tek onda dobiti lijekove. On je jadnik nervozan, guzu manje cese, al slabo jede.. Znate li kakv prirodni lijek koji je prikladan za dijete od 2 godine...

chantal -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.12.2011 15:32:29)

Nemam nikakvog savjeta,ali me zanima kako si primjetila da su gliste?Jel se vide u stolici ili???

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>