Niina -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (10.9.2011 0:03:43)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Vidjela sam hvala, ali vjeruj da nisam stigla odgovoriti...vodili smo je u Luna park [sm=smiley36.gif] pa smo uzivali sa tajom koji nam mjesec dana radi nocnu smjenu i na cas sam zaboravila na sve.... Ja sam istog misljenje, vec sam pitala Leonu za br telefona vrtica u koji ide njena curica....blizu mi je posla, privatni.... Sacekat cu nalaze, i mozda 7-10 dana cisto da vidim kako ce se situacija razvijati i onda def odluciti.... Tacno da nije ni sa onom tetom puno jela ali je jela, imala vise nego odlican dorucak, rucak pa pola porcije (nije lose) i meni je imala jos 2 obroka poslije...sad toga nema, nju totalno ignorise, znaci ni zalogaj cijeli dan, samo suh hljeb i tecnost (znaci ono sto moze sama uzeto a da joj teta ne daje) Hvala vam puno, zasad necu vise dosadjivati o ovoj temi, pokusat cu je malo popraviti za vikend, a i trudim se da mi kuci poslije pojede sto vise do spavanja.... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Moja teti sve pojede kod mene nece nista [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] da nisam vidjela kako jede, ne bih vjerovala.... ja muku mucim...navece se budi izvodi, u 5 ujtro trazi tutu, TV...haos...
|
|
|
|