balasgirl -> RE: mame studenti PREBROJMO SE :))) (12.11.2010 13:51:07)
|
IZVORNA PORUKA: rozi Evo i mene , bila dobra studnetica dok nisam ostala trudna , a evo 2,5 godine poslije poroda hocu da se prihvatim knjige. Medjutim , imam jedan problem jer mi da fakulteta i nazad treba 250 kilometara, a to je sada kada imam dijete malo teze. Studiram u Zenici-Razredna nastava -nastavak studija, ostala su mi 3 ispita: Metodika likovne kulture, Metodika TIZO i Sociologija odgoja i obrazovanja, pa molim sve koji imaju bilo kakve informacije o tim ispitima da jave. Ne znam ni da li je litereratura vise ista, kakva je procedura oko prijave ispita nakon duze pauze... a zao mi da bacim u vodu sav trud koji sam ulozila i tolike predjene kilometre. Hvala unaprijed svima na informacijama [sm=smiley1.gif] Ja sam završila taj fakultet prije tri godine, doduše u Sarajevu, ali vjerovatno je literatura ista. Što se tiče Metodike likovne kulture mi smo radili po Jansenu ( imam cd sa svim slikama i kopiranu knjigu), Metodiku TZO se ne mogu sjetiti iz čega sam učila, a Sociologiju odgoja i obrazovanja smo mi imali u prvoj godini (ja sam studirala po starom programu). Ako ti šta mogu pomoći javi mi se pp. Sretno i da aBd privedeš to kraju.
|
|
|
|