Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e ako am iciju trudnocu pratila cijelo vrijeme to je bila tvoja zelim ti cestitati na rodjenu sincica i sto prije da se oporavis hvala Bogu da je sve proslo dobro jer znam koliko si se mucila od samog pocetka
i samo sam cekala tebe i misa koji konstantno trlja zube...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
e ako am iciju trudnocu pratila cijelo vrijeme to je bila tvoja zelim ti cestitati na rodjenu sincica i sto prije da se oporavis hvala Bogu da je sve proslo dobro jer znam koliko si se mucila od samog pocetka
Ovo potpisujem.
Zelim ti sve najbolje, da osjetis i upoznas cari materinstva, a bebi sretan i dug zivot.
Ja Jasminu nasu citiram i jos jednom čestitam Felix i njm.
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Bas sam se izenadila kada mi je poslala sms poruku i javila da se porodila. Mila zelim ti da se sto prije oporavis i da bebica dodze svojoj kuci. CESTITAM
Draga felix, ma mora da je cuo za neku princezu pa pozurio vanka... odavno je on puko na nju... heheheheh... Sve najljepse od srca ti zelim, da se sto prije oporavis, da budes sto zadovoljnija i sretnija, a malom princu, da bude poslusniji i da ne sikira mamu svoju... a da bude borac i jak u zivotu... ma sve naj naj...