jasmin
|
IZVORNA PORUKA: malena sharena E ovo vam moram ispricati. Zvoni meni neko prekjuce na vrata. Ja s bebom u rukama do spijunke - kad tamo naka pravo stara nana sa samijom. Otvorim ja vrata, a ona ni selam ni pomoz Bog, nista, nego kaze - de mi strcni u oko . Rekoh, koga si ti trebala nano? Kaze ona - Tebe sam trebala, ti imas dijete, de mi strcni u oko i krenu nogom da zakoraci u kucu . Ja se isprijecim izmedju nje i vrata i kazem joj - Nano ti si pogrijesila, sigurno si nekog drugog trebala. A ona ce meni vec otresito - Nisam ja pogrijesila, tebe sam trebala. Raspuho me je propuh, oko mi crveno, komsinice su mi rekle da ti imas dijete, de mi daj svog mlijeka da stavim u oko. Hej, meni se noge odsjekle, prvi put zenu u zivotu vidim! Kazem, nano ne mogu sad, hajd ti meni reci gdje zivis pa cu ja tebi poslije doc. Jedva je se kutarisah, a najgore mi je sto je nista nisam skontala i nikad je prije nisam vidjela, ne moram vam ni pricati sta mi je sve prolazilo kroz glavu. NE OTVARAM JA VISE NIKOM NEPOZNATOM Ovo je bas smijesno...Izvini,draga,mozda tebi nije bilo.Tako je meni zena dosla,ali poznanica je.Kaze de mi nakapaj sine,oko me boli.Reko kako cu ti,draga hadzinice,nema sanse da to tek tako uradim.Kaze ma kako znas,samo meni za lijeka treba,puno me oko boli.