Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas slavimo 4 godisnjicu braka osjecam se kao i prvog dana, sretno, zaljubljeno i veselo. Jedino mi sve to kvari sto sam tako teska danas i ne osjecam se fizicki bas dobro. Ne vjerujem da cemo moco otici ni na kafu u obliznji kafic a kamo li da negdje proslavimo.
Bona Bubo kakav narod, ispali sa mužem negdje na dva sata, ako postite na iftar, mani se budalaština, to je meni isto kao i za 8. mar, čuj 364 dana me ne gleda, a onda za 8. mart eto ga sa buketom (ovo ne govorim za mog muža, nego karikiram), jer je vidio da ostali kupuju, pa hajde i on.
JA ovako to gledam ako se mi volimo i poštujemo sve dane u godinii taj ćemo lijepo provesti, ako se svađamo, vala ne moramo ni taj provesti drugačije, samo da bi na RR stavila eto muž mi kupio poklon, ili me izveo, a to mi jedini izlazak u godini.
Pa, jeste, ali mislim da trebate imate i dva sata za sebe, ja bih tako, a ti opet najbolje znaš, a budući da si pitala za mišljenje, evo ja dala svoje. Sretno kako god
Bona Bubo kakav narod, ispali sa mužem negdje na dva sata, ako postite na iftar, mani se budalaština, to je meni isto kao i za 8. mar, čuj 364 dana me ne gleda, a onda za 8. mart eto ga sa buketom (ovo ne govorim za mog muža, nego karikiram), jer je vidio da ostali kupuju, pa hajde i on.
JA ovako to gledam ako se mi volimo i poštujemo sve dane u godinii taj ćemo lijepo provesti, ako se svađamo, vala ne moramo ni taj provesti drugačije, samo da bi na RR stavila eto muž mi kupio poklon, ili me izveo, a to mi jedini izlazak u godini.
cestitam ti 5 godina bracne veze ako smijem predloziti - preporucam obiljezavanje u manjim skupinama - max. broj 2 .. pokupite se i iftarite negdje vani, klanjate aksam u obliznjoj dzamiji i zamolite Allaha dz.s. da vam se ispuni najljepsa zelja i onda na kaficu i kolac vas dvoje ..
cestitam ti 5 godina bracne veze ako smijem predloziti - preporucam obiljezavanje u manjim skupinama - max. broj 2 .. pokupite se i iftarite negdje vani, klanjate aksam u obliznjoj dzamiji i zamolite Allaha dz.s. da vam se ispuni najljepsa zelja i onda na kaficu i kolac vas dvoje ..