Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni treba jedan savjet... Naime, kad smo saznali da sam trudna muz i ja kupili kutiju onih plasticnih zvijezda koje upijaju svjetlost pa kad ugasis svjetlo ove se vide u mraku... Na njima doslo neko slabo ljepilo pa su one otpadale... zaboravih reci da ih je muz (kao dijete) odmah raspakovao i polijepio po plafonu... vecina ih je dakle pootpadalo a ostale smo skinuli kad smo skoro krecili... zvijezde su sve na broju i sad bi ih nalijepila na onaj dio zida gdje ce biti krevetic i onaj hepek za presvlacenje ali samo na zidove (plafonu i visini vise ne vjerujem) medjutim, neznam cime da ih pricvrstim, da li da uzmem onaj super ljepak, da li ce nastetiti bebi??? Ja bih to polijepila ovih dana a beba dolazi za 6 sedmica pa sam u dilemi... Imal neko neku korisnu za zdravlje ideju?
uzmi onu debelu(oko 2mm)traku što se lijepi s jedne i druge strane.s jedne ćeš za zvjezdicu a s druge za zid.to su ti one što se stavljaju i na cvjetove iz svatova pa se lijepe na odjeću.kolut takve trake je oko 4-5 km a možda i manje.
uzmi onu debelu(oko 2mm)traku što se lijepi s jedne i druge strane.s jedne ćeš za zvjezdicu a s druge za zid.to su ti one što se stavljaju i na cvjetove iz svatova pa se lijepe na odjeću.kolut takve trake je oko 4-5 km a možda i manje.
ja tu traku zovem medicinska jer kad god sam vadila prije krv oni ti to prilijepe pa kasnije teze skinuti traku i vise boli nego ubod igle... Mislim da znam koja je Hvala na ideji, sludjena sam ovih dana, sve jedva cekala pripremem one konacne a sad sam nekako sva zbunjena i izgubljena
U svakom TC... Mi smo kupili u Penny-u, imaju zvjezdice i mjesec, imaju planete, pa smo kombinovali U bingu su najeftinije, kod nas je komplet plafon u zvjezdicama i planetama I bas je cool kad se svjetla pogase