Sulty -> RE: Prisustvo oceva na porodima (31.1.2010 10:38:56)
|
Lekice83, a gdje si se ti poradjala, jer cini mi se iz tvoje price da je tvoj muz bio cijelo vrijeme uz tebe. Ja bih tako voljela da moj muz od pocetka do kraja bude sa mnom. Ali eto rekose mi druge cure ovdje na forumu da na KSC-u, muz bude s tobom samo onaj drugi porodjajni period, kad te vec uvedu u salu. A ja bih bas voljela da on bude sa mnom i taj prvi porodjajni period, koji i traje duze. Ne razumijem zasto na KSC-u ne daju muzevima od pocetka da budu s nama? A od ovih iskusnih zena, koje su vec radjale, mozete li nam reci sta vam je olaksalo porod, ima li nekih polozaja ili sta ti ja vec znam nesto sto je vama olaksalo da i mi znamo. Recimo, meni je jedna prijateljica rekla da obavezno sa sobom ponesem cokoladicu ili tako nesto, jer kaze pravo si gladna poslije poroda, a nisi bas za nekih ruckova i to, nego ti bas treba nesto da ti vrati energiju odmah. Zato je kaze cokoladica odlicna. Imate li vi ostale nekih tako prakticnih dobrih savjeta za nas potpuno neiskusne [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|