Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Stambeno pitanje, kupovina stana ili kuće 1.2.2012 21:00:47
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: Mala Selma
chuci draga, nije meni danas namjera bila nekog ubjedjivati da sam sretna u 40 kvadrata, kad jesam, poenta price je druga, ali hele-nejse!!
da me nisi pomješala s nekim, nisam ja govorila za nekoga ko tvrdi da je sretan u 40 m2 da to ne može biti, baš naprotiv ja sam govorila da neko ko nije sretan u 40 m2 neće biti ni u 120 m2 i obratno, odnosno da kvadrati veze nemaju sa srećom
a što se uopće priča o sreći u kvadratima kao sretan si kad imaš više? il manje? ne kontam Arijana je pitala dal bi kupila veći stan, naravno da bi ako može si priuštiti a hoćel biti sretna il ne ... hm... prenjeće sreću u višu kvadraturu i biće još zadovoljnija iliti srećnija, kako god