RE: stapni mikser? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Romali -> RE: stapni mikser? (9.5.2009 22:21:35)

Ja mixam u plastičnom bokalu, koji je ustvari mjerač za tečnost . Uzak je i dubok pa ne prska okolo.

Visnja RR -> RE: stapni mikser? (9.5.2009 22:47:20)

kako ti pametnije opisa tu posudu od mene [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Romali -> RE: stapni mikser? (9.5.2009 22:51:21)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

kako ti pametnije opisa tu posudu od mene [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ma radi se o posuđu visoke kvalitete, cca.4 KM[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Blue rose RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 20:05:17)

Da li pravite smoothie sa ovim štapnim mikserom? Jeste li probali neki od ovih, ili neki vaš savjet:
http://www.24sata.hr/lifestyle/smoothie-je-idealan-izbor-za-dorucak-i-saveznik-imuniteta-351372#

Ja se navukla na: narandžu, bananu i kivi :)

Galicia -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 20:36:41)

Za smoothies koristim nutribullet. Logika. [sm=smiley36.gif]

ladyblue RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 20:45:46)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Za smoothies koristim nutribullet. Logika. [sm=smiley36.gif]

koristiš zato što imaš nutribullet. kod nas je skup i nema ga baš svako pa se žene "dovijaju".

Galicia -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 20:57:19)

Pricam u svoje ime.
Ne skoristim stapni mixer za
Smoothies.

ladyblue RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:02:23)

da ali tema je štapni mikser

Blue rose RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:12:34)

Kod nas koliko sam upratila taj nutribullet je u posljednje vrijeme aktuelan, nisam ga prije upratila...
Helem bitno je "smućkati" što zdravije :)

Galicia -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:17:13)

dobar je NB i MB.

ladyblue RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:18:37)

ja ne volim smoothie. ne podnosim onu teskturu u ustima, ako mi vjerujete.

Visnja RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:40:29)

štapni mikser smo korstili negdje do Asjine 5 godine.... jos je ziv ... Bog mu dao lijepo zdravlje....[sm=smiley36.gif]
one je bas extra spravica za baby kasice
činjenica je da nutri bullet bolja opcija ..ali na zalost skuplja ...
sa stapnim mikserom samo treba malo vise vremena da se sve umiksa...dok ovaj drugi ukljucis i gotovo...
al svakako bih svim novim mama preporucila da kupe stapni mikser jer se njim moze manja kolicina brzo izmiksati ... a i jftiniji je mozda ga nece ni dugo korstiti

Galicia -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:46:25)

Isto placen stapni i NB.
50 i jedno i drugo.
Stapni mi je za krem supice koje pravim jednom u dvije godine. [sm=smiley36.gif] Vrijeme da se opet iskoristi. Ako imate dobre recepte, pisite.

Visnja RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:48:02)

Isto placen stapni i NB.
50 i jedno i drugo.
Stapni mi je za krem supice koje pravim jednom u dvije godine. [sm=smiley36.gif] Vrijeme da se opet iskoristi. Ako imate dobre recepte, pisite.

kod nas stapni imaš i za 30 km...a NB je preko 200 km

MicoTico -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:49:52)

Ja stapni mikser poklonila. Meni blender zakon.

ladyblue RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 21:57:13)

Isto placen stapni i NB.
50 i jedno i drugo.

ja pravim te krem čorbice od povrća i samo mi za to služi taj štapni mikser.
bio je super koristan dok je N bila beba.

Medić* -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 22:03:18)

Imam obicni stapni mixer, za neke krem supice i dok su djeca bila mala.

AnLu -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 22:04:22)

Stapni mi bio spas dok su djeca bila mala. Sad ga od krem corbe do krem corbe koristim. Da i za ajvar ga koristim kad pravim

bebaa -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 22:09:08)

skoro sam pisala....
imala sam onaj dodatak na velikom mikseru kao štapni i pokvari se...mm mi kupio da me iznenadi noji pravi štapni Tefal...i skontam koliku prednost zaista ima i zašto i stari štap nisam češće koristila,možda mi bilo zahmetlišta li..
uglavnom koristim ha za krem čorbe...
miksala sam leblebije ali teže ide,morala podmazivat maslinovim uljem...

ladyblue RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 22:11:06)

ja sam jednom krenula jabuku da miksam...mislim domaćica poznata...kad nisam zapalila i sebe i štapni mikser [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

LieToMe RR -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 22:18:04)

IZVORNA PORUKA: ladyblue RR

ja sam jednom krenula jabuku da miksam...mislim domaćica poznata...kad nisam zapalila i sebe i štapni mikser [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
imam i stapni i mb. ali nekako od svega najvise volim blender. stapni urijetko koristim.
L se navikla pa voce jede kad ispasiram viljuskom ili eventualno na najsitnije rende. ne voli kad joj je uzina tecna [sm=smiley36.gif]
N sad za sad dobro raskuham voce (do duse tek je pocela jesti) kasnije cemo eventualno preci na viljusku
mb dobila od mame kad se L rodila (prije 3 godine) jednom ga upalila da isjeckam orahe i bademe [sm=smiley36.gif] jos je u orginalnoj kutiji u svim onim kesicama. sramota

Mirkica -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 22:57:15)

Zar i mikser treba imat temu hahaha , ja ga koristim sam ne znam sta bi pisala o njemu .

bebaa -> RE: stapni mikser? (26.2.2016 23:02:28)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Zar i mikser treba imat temu hahaha , ja ga koristim sam ne znam sta bi pisala o njemu .

kako ne znaš....pa koja je marka,šta mutiš s njim,može li biti opasan po okolinu,kako ga čistiš i sl....
čekaj da dođemo na temu pirsinga pa ću te onda pitati šta ćeš pisati....

loptica7 -> RE: stapni mikser? (27.2.2016 10:16:05)

Imam štapni mikser već 6 god. Dosta sam ga koristila za kašice klincima, a i za izmutiti puding (brašno ili gustin) kad pravim kolače. Moji ne vole krem čorbice. Kod mene je Bosch i plaćen je oko 50 KM.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]