Emmy -> RE: Kako odviknuti djecu od cucle (14.9.2012 9:57:17)
|
IZVORNA PORUKA: MAMA MA IZVORNA PORUKA: Emmy Mi evo treći dan spavamo bez dude[sm=bravo.gif], sasvim spontano, mislim da je tako i najbolje. Nismo je mogli naći neki dan i rekli da je cuko pojeo. Uslijedilo je pitanje možemo li kupiti drugu, ja svaki dan kažem sutra ćemo i sad za sad je OK. Primijetila sam da joj duže treba da zaspi, priča neku priču sama sebi, ali idemo lagano[sm=bravo.gif].Mislim da će prva reakcija uslijediti kada ugleda drugo dijete sa dudom, ali onda sam pripremila priču kako je ona sada velika, kako je to samo za bebe, itd. Inače joj je 2,1 godine.[sm=smiley1.gif] moj ima 3 god.3 mjeseca i jos [sm=duda.gif]... [sm=smiley5.gif]-moracemo i mi skontat nesto...[sm=smiley13.gif] Teško se nakaniti, ali moraš to jednom odlučiti. Što prije krenete, prije će biti gotovo. Meni je i sa prvom curicom isto ovako bilo, samo je njoj miš pojeo[sm=smiley36.gif]. Meni se bilo teško nakaniti, sve mi je žao kako je gleda, kako okicama "zakovrne" kad je stavi u usta, ali loša je navika to. Meni je prekipjelo kada sam osjetila zadah iz usta ujutro, baš ono nekako čudno i povezala sam to sa dudom, jer zubiće peremo, to me je najviše navelo da krenemo u akciju. Sretno[sm=bravo.gif]
|
|
|
|