azraj -> RE: Posljedice dječijih nezgoda-padova,udaraca itd... (25.6.2009 22:44:58)
|
Moj Hamza je sa pune dvije godine pao sa male stolice na parket direkto na bradu i rasjekao,to necu nikada zaboraviti,muz mi na terenu,zovi komsiju da me vuce dijete krvavo vristi,kad pogledam vidim da je duboko valja ga vodit doktoru,prvo u dom zdravlja da doktorica procjeni dali je potrebno siti,ja sam odmah znala da nema druge,onda idi na gradinu.oni gore meni nisu dali da ja udjem sa njim on vristi ufatio se za vrata,ja placem,panika.Kad se ta trauma zavrsila hajde sad idi da mu vade konce e to isto necu nikada zaboraviti,muz ga drzi za glavu,ja za ruke, sestra za noge a druga mu sestra vadi konce to je trajalo pola sata,pa pomislim zar mu nisu mogli staviti one topive konce,ko ce sad snjim ici dr,od tada svaki obicni pregled kod dr mi je stresan on vristi ko da je na klanju to se ne moze opisati,otima se ,udara nogama,i opet je neki dan pao sa bicikla i na to isto mjesto se rasjekao ali manje pa nije bilo potrebe da ga vodim a on se jadnik uspanicio place sunce moje ne da ni da mu flaster stavim.I sta me jos ceka pitaj Boga,jer stvarno je ziv i neumoran po cijeli dan zulja po kuci.
|
|
|
|