M kao Mama -> RE: Mobing na poslu (8.6.2012 16:10:20)
|
IZVORNA PORUKA: bebacha Selebriti slazem se.treba uzeti u obzir da stranka moze biti svako,hodza,stari dedo ili bilo ko drugi kome nije zanimljivo gledat necij dekolte i noge. a slazem se i za skolu.ja nisam bas tako davno zavrsila skoro i mi nismo smjeli doci u majici bez rukava ili kravim hlacama.a vidim sad u skolu idu svakavki.nebi jel to to dijete od 8 ili 18 godina.treba se znati sta je odjeca za posao/skolu a za kucu i slobodno vrijeme ma, nije bitno ko je stranka, zaista bitno je da se zna kakva odječa i ponašanje je za posla, a šta nije. Ja u životu svom nisam otišl ana posao u majci na bretele, jer idem na posao, a ne na plažu, pa pitaj te svoje mame kako je bilo prije rata, moja mama znam da nikada nije mogla na posao otići bosa, ljeto zima, najlonka jemorala biti na nogama, uvijek je imala rezervne čarape u kancelariji jer nikada nije znala kada će na sastanak, salonke znam nove novcate joj ostadoše u kancelariji, bilo joj ih žao i kostim i košulja, farmerke u farmerkama otići na posao, ahhh, šta ima,nije se smjelo u hlaćama, a kamoli u farmerkama, znači propisi odjevanja su uvijek postojali, smao sada sistem irjednosti je totalno otišao u helać, tako da velika većina ne vodi računa, mislim gore od ove suknje koja je pobjegla, je sluđbenica sa nogama na stolu,
|
|
|
|