Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ljuta sam na tebe tolikoooooooo da bih vrištala Toliko si me povrijedio da to neću nikada u životu zaboraviti...Ali, ovo mi je pouka za u buduće,nećemo se više tako "igrati",sad ću ja da mjenjam neke stvari,pa ćeš ti željeti staru mene nazad Ludo žensko
baš vam hvala što sam ja opet glavni krivac z sve, nit sam bila tu kad se sve odigralo, nit sam imala veze s tim a ipak opet sam dežurna babaroga i ona na kojoj se lome koplja. vi svi dobri opet a ja ne valjam opet. pa ipak niko od vas nije po čepu sem mene. ko mu je od vas pomogao opet ja. vin ste su samo kad mene treba savjetovat vi svi pametni samo ja glupa, ma gdje ste to završili školu zaboga. u mojoj školi nisu učili tako. bezobraznici jedni. i vi ste mi neka rodbina ? moj muž vam nije doabr baš šteta meni jest trebao bi da me tuče dizali bi ga u zvijezde možda da me ponižava kao vi obnda bi valjao. znate šta ne valjate ni vi meni. gonite se svi p.m.