dzeni_nl -> RE: Rijesite se frustracija! (18.2.2010 14:50:07)
|
Bas vam hvala sto ste nazvali djevera i sve mu rekli sta sam ja napricala, a za sebe nista niste rekli, znaci ako je jedan brat ljut, neka i drugi neprica sa vama. Pravo ste mi se zgadili i sada sam sve skontala kakvi ste u stvari i koliko zelite da ja mm padnemo na grane na kojima ste vi sada i da kukamo kao vi, al to mozete zaboraviti, jer nas dvoje radimo i sebi zaradimo, a nesjedimo kod kuce i cakamo kad ce socijala pa onda kukamo da nemamo. Samo se usudite vise da trazite pare od nas kada vam zagisti, kada mozete biti tako bezobrazni prema nama. I da sam ja tom djeveru ispricala sta vi sve pricate o njemu i kako ste zeljeli da mu zena izgubi djete da ga nerodi izbio bi treci svjetski rat, ali ja i mm nismo kao vas dvoje, nas se to netice. Al jedino mi je zao sto vam se zelja ispunila pa je zena izgubila dijete, ali vi neznate kakva je to bol, jer niste to osjetili na vlastitoj kozi. kako vas samo nije strah Boga pa i vi imate dvoje djece i nikada ne znate sta moze da im se desi ne daj Boze!
|
|
|
|