Ljubitza -> RE: Izrazene vene u trudnoci?? (19.10.2017 22:28:54)
|
IZVORNA PORUKA: AnnitaBlondie Taj zahvat kosta 750 - 1300 BaM ili 3000-5000 kuna a negdje i više oko 1800 baM ili 7500 kuna. Kod dr Pere Dragića u Banja Luci košta nešto više ali tamo se nalazi edukacijski centar za ostale ljekare iz regije.Cjena je oko 1950 BAM ili 7500 kuna. Kada bih trebala birati uvjek bih otišla kod onog koji najduže radi takve zahvate.Cjena nije toliko bitna. Jer nisu tolike razlike u cjeni zahvata kolike su u kvalitetu izvedbe. Poslusala sam tvoj savjet na koncu, bolova nema, vizualno se povuklo, ma sve za 10 ! A posljednje što on primjenjuje (dr P. Dragić kako si napisala Pero, mi je simpa) je nekakva metoda u kojoj se koristi tehnika tzv. augmentirane realnosti u liječenju uzroka kapilara koja se pokazala vrlo uspijesnom i djelotvornom.Ne moze se komparirati s nekim predjasnjim.Hey, pa znanost zbilja napreduje. Covjek je osobno izveo najveci broj operacija te vrste u svijetu?! Čekaj malo jeli on educirao neke jos doktora iz regiona? Dopalo mi se da u je u cjenu uračunao i dalje kontrole i korekcije tak da sam bila vise puta kod njih.Htjela sam iskoristiti sve beneficije.[sm=smiley1.gif] Heh, nisam ja od jucer.
|
|
|
|