RE: Sta kad dijete pije previse soka? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Visnja RR -> RE: Sta kad dijete pije previse soka? (5.7.2011 0:45:48)

a caj???
samo malo u vodu stavis Hipp caja za djecu ...na vrh kasicice...laganao ce obojiti pa ce misliti da nije skoro cista voda...

Visnja RR -> RE: Sta kad dijete pije previse soka? (5.7.2011 0:51:13)

IZVORNA PORUKA: š t a

mislim ono kad nekom kažem oni me gledaju koa dajete 5 maraka dnevno njemu samo za sok pa vi niste..........

ma sta te briga...tvoje djete i tvoje pare...skupo jeste ...
ali oni koji me znaju znaju i za moj problem za asjinim nejelom...
najvaznije je zdravlje i sreca tvog djeteta ...a ko misli da nisi normalna nek gleda svoja posla [sm=smiley1.gif] ne zamaram se tim jer nisam ukrala i ne trazim od drugog...
ja bih bila najsretnija majka na svjetu da mi djete jede raznoliko al na zalost nije tako i onda na sve nacine pokusavam da uspostavim neku ravnotezu ...
svako svoje djete zna najbolje i zeli mu najbokje ...a neko teze neko lakse postize to "najbolje"

š t a -> RE: Sta kad dijete pije previse soka? (5.7.2011 0:58:27)

Probala sam mu dati kamilicu neće je a ja imam averziju prema komoraču ono šta je to???? probat ću neki drugi. ma htjela sam muizbaciti taj šećer samo zato bi da pije vodu.

Visnja RR -> RE: Sta kad dijete pije previse soka? (5.7.2011 1:00:57)

mozda da ipak tu borbu pokusas nakon ljeta ...neka za vrijeme vrucina ( a vidim da si iz MO gdje zna biti ljeti pkaleno) pije sta god... a od septembra mu "zabrani" sok i forsiraj vodu... ja bih isto tako da nemam problem sa hranom...

tajcika -> RE: Sta kad dijete pije previse soka? (5.7.2011 10:17:52)

i moje dijete odbija vodu,cak i cajeve,ja vec duze vrijeme koristim baby love sokove od jabuke - komoraca i kriska - grozdje,nemaju secera (bar pise tako) i popije isto tako preko dana oko 500ml, a navece se budi i onda mu dajem gusti frutekov sok,
ma najbitnije je da su zdravi

M kao Mama -> RE: Sta kad dijete pije previse soka? (5.7.2011 10:53:17)

Samo da vam kažem da sam ja željezo u trudnoći popravila neviđeno sa sokom od višnje, JUICE.

LAjla voli sokove, ali voli i vodu, jučer došla kući ona pije čaj, doprije godinu dan čaj nije dolazio u obzir nikada je bolesna, a kamoli onako.

Znači, darge moje sve bude i prođe, i moja nije jela, eno je mašala sada jede, ali i ja više ne znam šta joj nisam sve dalvala od preparata.

Samo ti njemu daji šta on hoće, sve će to proći.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]