D_K -> RE: Kako najbrze ocistiti ugaonu seciju (3.9.2011 11:18:07)
|
IZVORNA PORUKA: scarlett Ne znam da li pravila foruma dozvoljavaju da stavim br. - možda zbog reklame ili slično, voljela bih da mi neko od moderatora odobri. Ja sam danas zvala nekoliko br. i samo je jedan gospodin mogao doći danas, a meni se žurilo. Rekao je doći između 17 i 18 h. Došao je u 17 h, odmah počeo sa poslom i završio u 20h i 15 min. Ja sam se jako iznenadila da je to toliko trajalo, mislila sam on će gledati da to što prije završi, međutim gospodin je stvarno bio detaljan. Nisam ga nadgledala, ali sam jako zadovoljna kako je urađeno, evo cijeli stan mi miriše na limun - to je od sredstva koje je ubacivao u vodu. Prvo je garnituru i osam velikih jastuka usisao detaljno, a onda je tom tečnošću ili šamponom isprao i na kraju isušio. Ostala je malo vlažna, on kaže treba par sati da se dobro isuši, ali ja sam prezadovoljna. Preko telefona smo se dogovorili da će to biti ca. 35 KM, međutim ja sam tražila to dubinsko ispiranje i onog dijela što se razvuče tako da je na kraju izašlo 50 KM. Puno je novca, ali ja sam stvarno zadovoljna i obzirom da gospodin više od 3 sata nije gasio uređaje (bilo ih je više) - ne mogu mu zamjeriti. Ako bude zainteresovanih, mogu poslati broj na PP. Rekao mi je da je isti način čišćenja bračnog kreveta ili običnog trosjeda 15KM . Tako da imate predstavu o cijenama. Moje je izašlo skupo jer je ipak ugaona garnitura i puno jastuka. joj, znam da je proslo mnogo vremena ali, ako vidis ovu poruku i ako imas jos uvijek broj telefona od ovog cickice, molim te da mi javis broj.. hvala :))))
|
|
|
|