Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 1.7.2010 22:33:55
Anoniman
joj ja sam tip kojem sve relativno brzo dosadi...ustvari zasitim se...i onda bih ja da mijenjam...i uzasno sam brza na jeziku sto me cesto kostalo...pa bih najvise voljela nekako da se osamostalim...da drugi rade za mene a ne ja za druge
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 1.7.2010 22:34:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
jao izvinjavam se na ovoliki post...ne znam sta mi je
ne znas sta ti je pa ne radis nista eto sta ti je morala sam malo necu da se ukljucujem u raspravu nesto sam konfliktna danas a ima postova koji dizu tlak
< Poruku je uredio Hanady RR -- 1.7.2010 22:38:07 >
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 1.7.2010 22:35:03
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada
joj ja sam tip kojem sve relativno brzo dosadi...ustvari zasitim se...i onda bih ja da mijenjam...i uzasno sam brza na jeziku sto me cesto kostalo...pa bih najvise voljela nekako da se osamostalim...da drugi rade za mene a ne ja za druge
al' i ja imam bujnu mastu
nugatino i masta , mogu svasta ... igraj Bingo zeno
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 1.7.2010 22:36:25
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: noa
jao izvinjavam se na ovoliki post...ne znam sta mi je
ne znas sta ti je pa ne radis nista eto sta ti je morala sam malo necu da se ukljucujem u raspravu nesto sam konfliktna danas a ima postova koji dizu tlak
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 1.7.2010 22:41:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
al' i ja imam bujnu mastu
nugatino i masta , mogu svasta ... igraj Bingo zeno
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 1.7.2010 22:51:22
sporty mamaa
I ja sam kucanica ali ne bas tako zadovoljna.... vec sam pisala na temi da sam neki posao dobila al sad je problem sto me ova zena ne moze/ nece prijaviti kod sebe pa nista ne znam.... Ma meni je svega vise dosta, toliko zivaca potroseno za fakultet a godinu dana se borim da nadem posao..... Umorna sam vise od svega,,, i od ove nase bijedne drzave u kojoj sa diplomom mozes dobiti posao u kaficu... A oni koji imaju cetiri osnovne rade na najvisim pozicijama
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 1.7.2010 23:08:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
I ja sam kucanica ali ne bas tako zadovoljna.... vec sam pisala na temi da sam neki posao dobila al sad je problem sto me ova zena ne moze/ nece prijaviti kod sebe pa nista ne znam.... Ma meni je svega vise dosta, toliko zivaca potroseno za fakultet a godinu dana se borim da nadem posao..... Umorna sam vise od svega,,, i od ove nase bijedne drzave u kojoj sa diplomom mozes dobiti posao u kaficu... A oni koji imaju cetiri osnovne rade na najvisim pozicijama
polako sporty...biće...znam teško je ovo država nam nije baš dala mogućnosti...ali polako. mene večeras zvala kolegica koja radi i to u banci...više luda od ljudi na poslu...nije joj fino, nije zadovoljna raditi mora... rekla sam joj...jednog dana sve će to na svoje doći....i hoće...svi smo mi nešto poršli....al živi život negledajući na druge...ti sa osnovnom školom neka rade al neka i nama prostor ostave...samo polako.
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 1.7.2010 23:13:35
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Hanady baš sam se pitala kad ćemo se vratiti temi
taman tako vesela...
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 2.7.2010 2:44:31
malena sharena
Sad kad sam majka, ne bih ponovo radila posao koji sam radila, NI ZA KAKVE PARE, a kamoli za 700 KM kolika mi je bila plata, jedino da ne daj Boze moram. Bez radnog vremena, sa zadatka na zadatak, dezure jednom sedmicno do neka doba ( sa rizicnom trudnocom sam jednom morala ostati do osam navece na poslu). A ne bih radila ni za 1000 KM u drzavnoj sluzbi, prvo zato sto bih mislila da me neko zafrkava jer su tamo plate dosta vece, a drugo, kad bih platila tetu cuvalicu, prevoz, hranu i kafe koje se u drzavnoj sluzbi jako puno piju , odjecu, ostalo bi mi taman 200 KM. Pa to je pravi dzeparac, a toliko mogu zaraditi radeci honorarno u rahatluku svoga doma.
S druge strane, moja najbolja prijateljica se slomi radeci kod privatnika za manje pare nego sto sam ja radila jer kako kaze, ne moze sjediti u kuci, ona jednostavno nije taj tip. Ja te razloge ne mogu da shvatim, OK da im treba dodatna lova, da ne mogu izgurati s jednom platom, ali samo da nije u kuci, to je meni stran osjecaj.
Ali ako ce ona tako biti sretnija i raspolozenija, bice i svi oko nje i taman.
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 2.7.2010 8:19:03
veeseelaa
iskreno ja sam iznenadjena koliko ženica NE ŽELI raditi i posao smatra VIŠKOM baš baš sam u čudu.... naravno i ja bi voljela da sam kući al radim zbog novca, izgleda da ima onih koji vole da ne rade a da žive skromno možda čak i na margini meni je to neshvatljivo Mislim neko da ti nudi posao a ti nećeš jer ti je malo npr 1000 KM? Boga mi to je fina parica! ja sam kao djevojka radila dva posla, da mogu platiti račune roditeljima.... kupite namirnice.... odjeću...cigare.... itd Nisam nikada bila za to da mi neko da 10 KM da mogu izaći! sad kao majci novac mi treba i više, dijete hoću da odvedem i u igraonicu i u pionirsku, samo za pelene mi je potrebno cc 70 KM, naravno suprug ima al zašto ne pripomoći kad mogu i kad imam posao? Napustiti ga uz ispriku da bi bila uz dijete???? mislim da je i djetetu milije da živi u boljim uvjetima i da mu mogu danas-sutra priuštiti ljetovanje i exkurziju itd a ne razvlačiti jednu platu na hiljadu strana Radim da bi bili i ja i mm i malena zadovoljniji a i okolina s nama
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.7.2010 8:30:26 >
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 2.7.2010 11:31:50
vjestica
veeseelaa potpisujem te meni je jako bitno da odem svako ljeto na more i slične stvari a ove priče kako ljudi u državnoj službi imaju više od 1000 km platu i samo ispijaju kafu je bolje da ne komentarišem ne znam jesu li to samo predrasude i to žestoke ili vadiona