Amrino -> RE: Pobojena odjeca (11.8.2009 22:52:34)
|
IZVORNA PORUKA: Chuchi IZVORNA PORUKA: Amrino RR Ja bih probala Vanishom...ali mi drugarica rece da, kada je ofarbala muzevu bijelu kosulju u roza, je spas pronasla u onom univerzalnom sredstvu za ciscenje- Dax...(mislim da je Konzumov). Pokiselila u to par sati i kaze- bijelo kao sto je i bilo... Ja mislim da to i moze samo za bijelu odjecu, kao i domestos sto neko stavlja. Jesu mene jednom ¨kolegice, prijateljice¨ nasamarile, a ja huda povjerovala: MM uflekao nove novcate farmerke,[sm=smiley19.gif] tek mu kupila i on ih tek obukao i ufleka ne sjecam se cime, i one meni kazu stavi na to malo domestosa, pa gurni u masinu i peri.. [sm=smiley13.gif] Ja tako uradim, kad sam izvadila ostala bijela fleka u obliku kao pahuljice, kako se razlilo tako i izbjelilo... [sm=smiley19.gif] Nikad vise!!! Ne znam- ne bih rekla...Domestos je ustvari varkina u gelu...nisam jednom slucajno nesto upropastila...Vise ga ni ne kupujem. Varkina i Domestos su fakat prejake kiseline i treba pazljivo s njima...a ovaj Dax nisam koristila ali koliko sam skontala njim se cisti sve...i drvena vrata, i prozori...znaci nije tako jako.
|
|
|
|