Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Drage moje tudnjače i mame, hvala Vam puno na čestitkama!!!! Mnogo sta me obradovali!!!!! Samo zelim da Vam kažem da je sve prošlo u najboljem redu, da smo moje pile i ja odlično, uživamo u ovim prvim zajedničkim danima i samo sam danas željela da svoju sreću podijelim sa Vama i da i Vama zaželim jednako brz i lagan porod!!!!!!! Hvala Vam još jednom svima pa se cujemo za dan - dva, dok budem baš fino mogla sjediti za računarom. Volim Vas puno i sve ljubim.
-------------
Sretna mama ima sada dva sunca kraj sebe, Tajru 4.11.2005 i aBd Edaha 17.6.2005.!!!!!!