RE: kosmodisk (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

muby -> RE: kosmodisk (29.4.2010 15:34:42)

Ja zadnjih par dana nisam mogla zaspati bez tablete, toliko su bili jaki bolovi u ledjima i pruzali se u desnu nogu. Juce sam nabavila kosmodisk. Odmah ga stavila, malo izlazila u setnju, i skinula tek pred spavanje. Sinoc zaspala bez tablete. Pa dal je to od kosmodika, ili mi je godila setnja, ili je to malo sugestivno, ne znam. Nastavicu ga nositi pa cu vidjeti da li dugorocno djeluje.

Zvucim kao oni sa reklame :)

enna -> RE: kosmodisk (28.9.2010 14:11:43)

Ehhhh nazalost i ja sam na ovoj temi.
Ja vam kuburim sa bolom u ledima jos od trudnoce imala sam ogroman stomak pa vjerovatno od tereta e onda je moja malena naucena na ruk pa su onda i ramena pocela da me bole.Ehhhh i danas poslije dvije i po godine borim se sa tim problemom i citajuci vas neznma dali bi moju bol otklonio kosmodisk????Sta vi mislite jeste li imali bolove u predjelu leda i dali vam je kosmodisk pomogao???

muby -> RE: kosmodisk (28.9.2010 15:17:50)

Ja sam nakon poroda bas imala probleme sa ledjima. Nosila sam kosmodisk i cini mi se da je pomagao ali sam ga prestala nositi kad su pocele vrucine jer sam se uzasno znojila ispod njega.
Poslije sam isla na fizikalne terapije kod jednog cike u Modrici koji ima sve te aparatice na struju, zatim UZ i laser, a strucno radi i manuelne masaze.
Isla sam 5 dana zaredom (koliko sam bila tamo) i cini mi se da mi je to zapravo najvise pomoglo.
I danas me povremeno zabole ledja jer stalno nosam bebija koji vec ima preko 12 kg ali nema vise onih nepodnosljivih bolova kao prije.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]