Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah Moja svkrva ide na lijecenje kod homopatice vec tri godine. Otisla je njoj, jer je kod svakog dr. pokucala na vrata, a svi do jednog joj nisu znali pomoci ili su govorili da je sve OK, da je to klimaks i da je to stanje normalno za te godine itd, itd, itd. i onda je cula za jednu zenu koja ljude lijeci od raznoraznih bolesti homeopatijom. I bez ikakvog preuvelicavanja ta zena je sada druga osoba. Spava normalno ( a prije bi u citavoj noci odspavala po 1-2h), ima redovne cikluse, zna savladati osjecaj panike, nije cangrizava, smirena je, drustvenija... Prvi pregled je 100 KM, a svaki drugi je 50Km s tim da su tu i lijekovi. ne moras ici cesto, moja svekrva ode godisnje 3-4X, ali je uvijek mozes nazvati tel. i objasniti joj svoj problem, a ona ti posalje lijekove, ako je neophodno. Lijekovi su na prirodnoj bazi, od biljaka i zivotinja, i spravlja ih jos tu dok kod nje sjedis. I sta se meni posebno dopalo, kad ode kodnje pita te kako pijes caj, kako places(da li se grcas, da li glasno places ili tiho), sta te uzbudi, unervozi, koliko puta si pod stresom...ma sve te pita nesto sto nikad na to ni ne pomislis. Okrece te prema samoj sebi, da se upoznas, da znas kada ces se nasekirati, unervoziti i da djelujes meditacijom i terapijom. Zena kaze da cak lijeci i dijabetes, rak,a da ne govorimo o dusevnim problemima. Ako kome treba broj homeopatice, mogu dati. evo vam i moj prijasnji post o homeopatiji. Nadam se da ce nekme biti od koristi.
|