BlackMagicWoman -> RE: Anksioznost?? (5.2.2012 16:04:01)
|
Lajlac, nisi jedina nervozan i ja sam, i jucer i danas uzas ... Iako zivim u centru Sarajeva, na 5 minuta hoda od bolnica, osjecam se isprepadamo ... Volim snijeg, ali ovo je katastrofa ... Ja se divim ljudima koji zive u prigradskim mjestima, jos ako nemaju struje, vode ... Svaka im cast ... Sinoc sam izasla u grad sa momkom, setala, pa mi je bilo malo lakse, gledajuci ljude koji uzivaju u ovom teskom vremenu, a ja se ususkala, ko da zivim na Sibiru jbte, i jos kukam, prehladicu se 100% ... A ljudi u Hrasnici ubijaju vukove jbte ... Mislim da je kod nas veliki dio ovoga i sto smo razmazene ... Da nas zivot tjera d ami moramo izaci, rintati, da nemamo vrmeena razmisljati, ne bi nas ovo hvatalo ... Ja pijem lex, prije sam ih i cesto pila i iskreno cesto sam imala nus pojave, sto mi je i nedavno bilo ... Bar je meni tako ... I to pijem onaj od 1,5 mg, ali eto nakon prestanka djelovanja sam nekako isto ko da me spusti bas, pa zato jednio popijem prije spavanja ... Kantarion, na zalost, ne mogu piti jer pijem kontracepciju ... Tako da sam jako cesto zivcana, ali pripisjem to trenutno nezaposlenju i dosadi ... Ljubim vas punooooooooooooooooooooooooo ...
|
|
|
|