lajlac -> RE: Anksioznost?? (1.2.2012 18:18:35)
|
Brynetice, ne znam jeli normalno ili nije, ali misli frcaju 1000 na sat, mene opterecuju i ja se lose osjecam zbog njih. Maloprije legla na 5 minuta, ko zaspala i cula sam mamu kako nesto psuje, probudim se i nista, nije bio san, samo sam je jasno cula...kad god legnem drhtaji, trzaji i sl. uvijek me nesto probudi, ili neka tjeskoba, ili zvukovi nepostojeci ili glasovi, snovi, moji neki unutrasnji glasovi. Pocinjem misliti da se samo meni desava... Ne znam jesam li uznemirena i tuzna jer snijeg pada :((((, ali znam da je ovo jedan od onih dana kad bih najradije plakala, kad mislim i da umrem bilo bih mi lakse...Nekad kazem, hvala Bogu pa ima i umrijeti, ko bi zivio ovakav zivot citavu vječnost? Grozna sam, znam, i jos vise jer znam da imam sve, apsolutno sve sto mi je potrebno, i strah me Boga mojih misli, mojih osjecaja...a neki ljudi su u puno gorem stanju, a ja kukam. Ali sta cu, ovo je moj svijet koji je pogodjen ovim stanjem koje je za mene tesko, ponekad nepodnosljivo. Ali ne dam se...ovo će biti duga noć predosjećam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|