lajlac
|
Vidim ja ne moze se bez mene Sta cu jednostavno sam neodoljiva Jano gdje si kucko stara (ne zamjerite, ovo je mahalski pravo, ali od dragosti). Jao vidim novih clanica, Aminaa, Alma, i jos dosta sa A Bibo, Dano, Mogirl, Black, pa Sreco moja!!! brynetice... Sta da pisem, sta da kazem? Malo sam bolje, strah me i reci, ali ne puno bolje. Vi znate vec da sam ja fizicke simptome odavno prevazisla, i ako mi bude nesto mislim da je i to podnosljivije od bilo kakve psihicke bolesti i invaliditeta...ja sam tog misljenja. Drmaju me moji "polusnovi", strahovi od s..., depres....itd. Te moje siluete, kruzici, svjetlosne iskrice se javljaju jos uvijek, od zivaca silnih. Cesto razmisljam, analiziram, sta bi moglo da mi se desi, pa porodicno stablo, ko je sta imao, kakvi su uopce kriteriji i sl...jao jao. Trenutno mi se desava da mi je glava isto transportirana u neki drugi, paralelni svijet, samo su mi oci ostale na ovom, uvijek vodim neke monologe, kad trebam leci misli frcaju 100 na sat, od banalnih do nejasnih, isto ko da se gubim, u nekom delirijumu, ne znam objasniti. Ma razmisljam o svemu. Prepadnem se jer su te misli automatske, pa hocu da ne razmisljam, pa ih zaustavim, pa zaboravim, pa opet krenu i sve tako. Sama cekam da popricam sama sa sobom, jezik unutra i onako radi vazda, ko da naglas razmisljam ali se to jos uvijek ne cuje, jaoo grozno. Sta god da radim, taj obruc oko glave je prisutan. Ali necemo se vise zaliti, jebo ga ja