|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
30.1.2012 22:20:43   
brinetyca
b.m.woman* hvala ti na podršci, puno puno:) Nekako mi bude lakše zaista. Da,mislim da se sad trebam još više borit..Valjda će se taj trud isplatiti. A jeli i ti imaš ovih problema kao ja s agorafobicnosti ili? Jesi li to prevazišla.? Nedaj se i ti,čuvaj se i želim ti sve najbolje user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 3726
30.1.2012 23:50:06   
BlackMagicWoman
bila prevazisla, vratilo se ... samo sada jos gore ... ali, zivot je jedan, moramo ga iskoristiti ... sretno ... :**

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 3727
30.1.2012 23:54:16   
brinetyca
user posted image pa to znači da se nema smisla onda ni borit kad se vraća nanovo....možda je neizlječivo user posted image božeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Neposredna veza do poruke: 3728
30.1.2012 23:55:11   
brinetyca
user posted image :**

Neposredna veza do poruke: 3729
31.1.2012 7:31:14   
mo girl
e u mene je ta neka smusenost u glavi i nestabilnost,nije to vrtoglavica da mi se soba okrece nego onaj stalni pritisak u glavi kao da mi se nije razbistrilo i nosa me.ma boze sacuvaj mogu mislit kako me ljudi vide na ulici jer ja kao mi je tako imam osjecaj da idem ljevo pa desno pa tako saram po uliciuser posted image
BMW meni isto dodje pa prodje uglavnom nikad nemogu bit sigurna da je proslo npr.neko jutro isla potvrditi knjizice i jedva se dovukoh do zdravstvenog guzva strasno puno ljudi ono glupo sunce mi uperilo u mozak sve kontam sad su se srusiti.vratila se kuci sva mokra od znoja od nekog straha i napora.medjutim popodne ko da nista nije bilo izasla normalno hodala itd.nekontam stvarno pojavi se i nestane da mi je znat sta ga uzrokuje.i meni smeta sunce stvarno ga ne podnosim udari mi u oci nevidim kud idem ja sam puno sretnija kad je oblacno(opet naopako)

Neposredna veza do poruke: 3730
31.1.2012 8:59:13   
dana123
Pozdrav drage i kod mene ta nestabilnost u glavi i smušenost,nekad dođe pa prođe,a vid kao mrena na očima,a tek što mi sunce smeta.Šta možemo sve to dođe pa prođe moramo se borit nije lako.Kako kaže BMW život je jedan user posted image .Ja recimo nemam problem sa izlascima iz kuće samo te tjelesne simptome koji mi nekad toliko idu na živce,a nekad neidu zavisi kake sam voljeuser posted image .Jano draga pa di si ti,nesekiraj se i kod mene je tako nekad volim odat po trgovinama,a nekad imam nervozu od njih pogotovo kad kolegica kupuje kosa mi se diže na glaviuser posted image user posted image ,proći će to.A gdje nam je Lajlac nekako fali,a valjda je dobro,ili se možda udalauser posted image user posted image ,ma mala šala sve najbolje vam želim,i veliki pozdrav novim članicamauser posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3731
31.1.2012 9:01:17   
dana123
E hehe ja još čekam poziv za posao nikako da mi jave,valjda zaboravili za meneuser posted image ,a valjda će javit kad na vrbi rodi grožđeuser posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3732
31.1.2012 9:15:21   
Aminna
Drage moje kako se danas osjecate??

Neposredna veza do poruke: 3733
31.1.2012 11:14:43   
jana mk
Aminna je nasa nova koleginica u svetu poremecenih hehehehh,pozdrav Aminna dobrodosla ja sam ti ovde stari borac hahhah,Dana 123 ljubim ja tebe ti se nekako uvjek setis da me spomenes hvala ti duso,BlackMW ja sam i po zimi napolju sneg do koljenima a ja naocara za sunce pocela da nosim,pa nemogu nikako da podnosim svetlost oci mi suze ko da sam 3 dana plakala ,ranije je to bilo malo izrazenije ali sad sve vise i vise tako da nezamisljam sebe bez tih naocara ko zombi sam bez njih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sve vas ljubim i grlim

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 3734
31.1.2012 11:17:05   
jana mk
Procitala sam negde da ce se ovo nase stanje povuci tek u menopauzi ,neznam dal je istina ali i ako je onda imamo mi svi ovde jos dugu borbu pred nama ,jer kako znam svi smo relativno mladi a neke od nas jos nisu ni rodili jbg hihihiihhi

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3735
31.1.2012 11:18:03   
Aminna
hvala jana
pa nova sam ovdje al stara bolest al sta da se radi bice jednog dana bolje i bolje
valjda silne terapije i dobra volja pomogne

pozzzz svimaaa

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3736
31.1.2012 11:22:18   
dana123
Jana jel ti to zezaš ovo u vezi menopauze,ma ja ode odma tražit tablete za menopauzuuser posted image user posted image user posted image ,koće dočekat to,a ja ti imam hormonsku spiralu to ti je kao da si u menopauziuser posted image user posted image

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 3737
31.1.2012 11:23:18   
dana123
Aminna draga jel piješ kaku terapiju??

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3738
31.1.2012 11:28:19   
biba26
Drage moje evo i mene, pozdrav i dobrodošlica svim novim članicama, kako ste danas? Ja evo guram, bolje jesam puno nego na samom početku, ne pijem lijekove, borim se pozitivnim razmišljanjem i radom na sebi i radim upravo ono kako Rabi kaže, i zaista mi je bolje, meni se isto u zadnje vrijeme nešto vrti, pa me i glava bolila, popila sam tabletu, odmah u glavi jao šta ako je sad neki tumor, ma reko sama sebi neka je, dost mi je više, neću strahovat ni opterećivat se ničime, ljubim vas sve i proći će ovo jednoga dana vjerujmo drage moje!!!! PUSA!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3739
31.1.2012 11:28:57   
biba26
Lajla gdje si nam ti?

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 3740
31.1.2012 12:31:37   
lajlac
Vidim ja ne moze se bez mene user posted image Sta cu jednostavno sam neodoljiva user posted image Jano gdje si kucko starauser posted image (ne zamjerite, ovo je mahalski pravo, ali od dragosti). Jao vidim novih clanica, Aminaa, Alma, i jos dosta sa Auser posted image Bibo, Dano, Mogirl, Black, pa Sreco moja!!! brynetice...
Sta da pisem, sta da kazem? Malo sam bolje, strah me i reci, ali ne puno bolje. Vi znate vec da sam ja fizicke simptome odavno prevazisla, i ako mi bude nesto mislim da je i to podnosljivije od bilo kakve psihicke bolesti i invaliditeta...ja sam tog misljenja.
Drmaju me moji "polusnovi", strahovi od s..., depres....itd. Te moje siluete, kruzici, svjetlosne iskrice se javljaju jos uvijek, od zivaca silnih. Cesto razmisljam, analiziram, sta bi moglo da mi se desi, pa porodicno stablo, ko je sta imao, kakvi su uopce kriteriji i sl...jao jao. Trenutno mi se desava da mi je glava isto transportirana u neki drugi, paralelni svijet, samo su mi oci ostale na ovom, uvijek vodim neke monologe, kad trebam leci misli frcaju 100 na sat, od banalnih do nejasnih, isto ko da se gubim, u nekom delirijumu, ne znam objasniti. Ma razmisljam o svemu. Prepadnem se jer su te misli automatske, pa hocu da ne razmisljam, pa ih zaustavim, pa zaboravim, pa opet krenu i sve tako. Sama cekam da popricam sama sa sobom, jezik unutra i onako radi vazda, ko da naglas razmisljam ali se to jos uvijek ne cuje, jaoo grozno.
Sta god da radim, taj obruc oko glave je prisutan.
Ali necemo se vise zaliti, jebo ga jauser posted image

Lajla

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 3741
31.1.2012 12:36:16   
brinetyca
Sve što je napislaa mo girl tako mi je, šaram lijevo desno, ma i u mene to nekad prođe, nekad ko beg idem ulicom,još dignem glavu mislim se ja neštouser posted image a nekad ko smušena i izgubljena. jbna nestabilnost,sve mi u nogama klima neki k.. a u glavi smusenost, al nije mantanje.sve ko da me nesto nosi u stranu,pa kao da nemam kontorlu nad tijelom i umom.a npr dns evo sasvim normalno,malo me tu i tamo ponese strah pa me prođe krpz tijelo ona jeza i ukocenost al kakva znam biti dns sam odlična. čuj to prođe tek u menopauzi,aj dobro je znat da bar nekad prođe..user posted image a bgti ja bi odma onda u menopauzuuser posted image

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3742
31.1.2012 12:45:49   
brinetyca
lajlac* ma bona nedamo te mi user posted image drž se user posted image

Neposredna veza do poruke: 3743
31.1.2012 14:15:40   
jana mk
Lajlac sreco gde si ti? hahahahah evo Janu skitam se skitam pa opet kuci ,guram kroz zivot ja sam ko otpjevana u onu pesmu Meri Cetinic SKITNICA ...user posted image user posted image user posted image user posted image ,Jer ja sam SKITNICA ne drzi me MJESTO ,jer ja sam SKITNICA bjezi mi se cesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3744
31.1.2012 14:17:53   
jana mk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DANA duso moja neznam dal je to tacno samo sam procitala ,a da mi ipak pitamo mozemo li isprovocirati predvremenu menopauzu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dosta je nama user posted image user posted image user posted image user posted image i onako ih neplaniram vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3745
31.1.2012 15:35:39   
BlackMagicWoman
ja ne znam za vas koji zelite tu menopauzu, ali ja ne planiram ostariti ... zaustavljam s en a25 ovih godina, i od sada sveke godine slavim 25, tako d amenopauze nema ... kuku, ostadoh luda dovijeka ... user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3746
31.1.2012 16:02:42   
sreća35
Moje dušice evo i mene da napišem koju pametnu ha ha ha ....Draga moja lajlac ništa ne sikiriki sve to znam i sve sam to prošla vidjećeš , odjednom skontaš pa vidi ja razmišljam i o drugim stvarima a ne samo o ovoj kučki i tako dan za danom čovjek postaje ječi a ona sve manja ali je nažalost evo dugo dugo moj pratilac user posted image user posted image user posted image ....samo naprijed kao što ženice kažu život je jedan i valja ga živjeti ovo je naš teret i mi ga moramo nositi kako najbolje znamo i umijemo....Eto to za menopauzu, samo neznam kako je dočekati a ja sam negdje pročitala da su iztraživana pokazala da ljubav odnosno zaljubljivanje najbolje djeluje na stanje anks.pa eto ja se sad odoh zaljubiti ako hoče još neko neka krene sa mnom...ha ha ha ha ....da nije žalosno bilo bi smiješno....sve ćemo mi biti dobro aBd pozzzzzzzzzz....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3747
31.1.2012 17:10:40   
BlackMagicWoman
ja se, sreca35, zaljubila, ali nije proslo, postalo gore, jer me razmazio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 3748
31.1.2012 17:49:18   
dana123
E Jano mogle bi user posted image user posted image ni ja više ne planiramuser posted image user posted image ,a nismo mi ni daleko od njeuser posted image user posted image .A što se tiče zaljubljivanja kad bi upalilo odma biuser posted image user posted image ,jao da mi ovo vidi muž al bi nadrapalauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3749
31.1.2012 18:49:59   
brinetyca
Uh da je tako, ja sam zaljubljena do ušiju i u dugoj sam vezi,pre dugoj:) pa ova kučka i dalje tu..hmmuser posted image Ma ko će znat šta je dobar lijek za ovo, možda nam svima treba mokar bič pa po g.... da se opametimo malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *