BlackMagicWoman -> RE: Anksioznost?? (30.1.2012 21:35:06)
|
bori se sad jos jace brinetyca, ako posustanes i od izlazala pocnes bjezati tad je sve gore i gore ... vjeruj ... iz iskustva ti govorim ... dok sam morala izlaziti, i tjerala se, koliko toliko sam funkcionisala, ali cim sam znala da ne moram, nisam ni pred haustor izlazila ... i onda su napadi sve jaci i jaci ... primjerice, ja sam jutros imala uzasan napad, cim sam se ustala, katastrofa ... shvatila da sam sama u kuci ... iako sam bila strasno pospana jer sam noc prije malcice spavala, nisam mogla zaspati od jacine napada ... sve sam metode pokusala da ga zaustavim, ali djaba, taj put nije uspio, morala mi je doci pomoc u vidu momka... neki drugi put cu uspjeti ... sinoc bila u kinu, i u po filma me uhvati napad, ali sam ga sprijecila, vidis to je samo borba, nekad dobijes, nekad izgubis, ali vrijedi se boriti ... ta nestabilnost i mucenje mi je cini mi se gore od samog napada, nekad ... inace nisam prije voljela jaku svjetlost, ali mi s vremenom sve vise pocinje smetati i kada izadjem preko dana ... dok je god sunca nosim suncane, jer mi one sprjecavaju tu nestabilnost ... ljubim vas sve ...[sm=smiley16.gif]
|
|
|
|