marsupilami -> RE: Anksioznost?? (16.1.2012 17:22:20)
|
dana nemoj da se uznemiravaš glupostima, ja onda ne bih smjela iz sobe izaći jer su me i najmanje sitnice znale na '' svašta '' uznemirujuće asocirati, zamisli kako mi je bilo kad smo iz biokemije učili bolesti pa od svake simptome i u svakoj se pronađeš [sm=zmeden.gif] uhhhhhh Zaključila sam da ne dozvolim da samu sebe zavaravam, čim vidim da mi misli odoše u pravcu koji mi se nimalo ne dopada bježim.....skrećem pozornost na nešto drugo, eto i taj bipolarni poremećaj ja sam bila uvjerena da ga imam, čak i dok sam kod psihologa išla, ja njemu dođem: Čujte ne morate Vi meni ništa pričati, ja znam šta mi je, ja imam to i to, čak sam mu znala uzeti knjigu sa stola od 800 i nešto strana da mu nađem tu bolest i da mu ukažem na njene simptome ( ako ih je slučajno zaboravio ) i da mu dokažem da su identični mojim simptomima ( a jesam mahnita bila, sad sam super kakva sam bila [sm=smiley36.gif] ). Na kraju krajeva sam zaključila da nije moguće da imam svaku bolest za koju čujem a da sam još živa, i onda sam se okanila toga
|
|
|
|