Zorana88 -> RE: Nedonoscad - kad se radjaju? (14.8.2012 14:34:04)
|
Zdravo svima...Postovala sam odavno u ovoj temi,pa rek'o da se opet oglasim,... Da dam podršku svima koji su u situaciji da su dobili dete pre vremena(kao i ja).... Ovo je 21 vek i verujte da doktori imaju sve lekove i aparate potrebne bebama koje su prevremeno rodjene,samo jedan od bitnijih faktora je taj da li je beba genetski dobro...ako jeste,može da preživi i sa samo 270gr. prilikom rodjenja. Možda ste i čitali taj članak... Da se beba rodila sa 270gr. i da je posle 8-9 meseci u bolnici napokon otpuštena kući :D Znači,sa njom je sve uredu...[sm=bravo.gif] Kao i moja beba koja je rodjena sa 720gr. za mesec dana puni 2 godine,od aprila ove godine se ne inhalira uopšte,pluća su joj sasvim dobro..... [sm=smiley1.gif] Prohodala je pre od prilike pola godine(možda malo i jače), samo što je hiperaktivna...mada sam to i čula,da deca koja su kao bebe radila vojtine vežbe,posle budu izuzetno hiperaktivna deca :D Moje dete je kao čigra,nema mira ni sekunde....ona nikad ne sedi,non-stop je na nogama i uvek ima neka "posla" :D POZDRAV VAMA!!!!! evo na ovom linku možete pročitati malo detaljnije šta je nas sve snašlo,al' to je sad iza nas,baš nas briga [sm=bravo.gif] http://www.b92.rs/zdravlje/moja_borba.php?yyyy=2011&mm=09&nav_id=542473
|
|
|
|